Well done team, stigli smo do posednjeg vikenda ove zime i nismo izgubili optimizam! Ovog vikenda s posebnim entuzijazmom idemo u beogradsku gužvu, gledamo nove izložbe i slavimo kraj jednog početka, i početak nečeg novog! Zainteresovani? Krenite sa nama!

Ovom petka vas vodimo na novo(otkriveno) mesto za provod u Beogradu! Koncept je jednostavan – jednakost za sve, otvorena vrata, nepostojanje uslova. U ovoj Gužvi su svi sa istim motivom – da se dobro provedu uz sjajnu muziku, a žurka je dodatno obogaćena promotivnim vizualima koji prikazuju beogradske znamenitosti reflektujući se na gužvu, tj. veliku posećenost ovih mesta.

U subotu se upućujemo ka Muzeju savremene umetnosti jer je u petak otvorena izložba pod nazivom “Kraj jezika – Još jednom o Vitgenštajnu”. Izložba predstavlja radove srpskih i austrijskih umetnika koji na najrazličitije načine i formate promišljaju Vitgenštajnovu misao o jeziku u savremenom kontekstu, te pokazuju novu aktuelnost njegovih filozofskih teza, pozivajući da se suočimo sa onim što znamo ili verujemo da razumemo.

Nastavljamo u istom (umetničkom) ritmu te se u nedelju upućemo ka KC gradu gde je organizovana projekcija četiri kratka filma o odrastanju koje su u prethodnih 6 godina pravili sjajni kreativci sa FDU-a. Ovi filmovi prikazuju detinjstvo kakvo pamtimo, te iako se mnogo toga izmenilo, delići njega su još uvek tu sa nama, a autori su se potrudili da njegov delić ostane sačuvan baš u ovim filmovima.

Do sledeće vikend šetnje...