Danas je u srcu Beograda otvoren novi premium, lifestyle hotel, Radisson RED Belgrade. Smešten u Takovskoj ulici, u blizini Narodne skupštine Republike Srbije, hotel donosi jedinstveni spoj tradicije i savremenog luksuza. Prethodno poznat kao „88 Rooms“, hotel je prošao potpuni rebranding, a Radisson RED hoteli su i dizajnirani da budu funkcionalni i „cool“ kako bi odgovarali potrebama savremenih gostiju pružajući im beskrajne mogućnosti u uživanju između posla i zadovoljstva.

Uz inovativni koncept, Radisson RED Belgrade obećava udobnost i posebnu uslugu. U ponudi je 88 smeštajnih jedinica, uključujući tri apartmana. Osim udobnog smeštaja, hotel nudi moderan restoran, bar, co-working prostor i meeting sale što ga čini idealnim mestom za poslovne sastanke ili opuštanje nakon istraživanja grada.

rsz_1radison_red_belgrade_06.jpg
Promo 

rsz_radison_red_belgrade_07.jpg
Promo 

Posebnost ovih otvorenih prostora ogleda se u detaljima poput kamina ili bilijarskog stola što daje dodatne mogućnosti za organizaciju evenata uz ukusnu, lokalnu gastro ponudu, zabavu uz DJ-a ili jednostavno druženje u zajedničkom dnevnom boravku. Za one koji vole da treniraju, u ponudi je i prostran fitnes centar koji se nalazi na 7. spratu, opremljen savremenom linijom TechnoGym opreme, sa fenomenalnim pogledom na grad.

rsz_radison_red_belgrade_12.jpg
Promo 

rsz_radison_red_belgrade_12.jpg
Promo 

Najnovija hotelska tehnologija omogućuje gostima laku prijavu putem digitalne platforme, pristup sobama putem aplikacije i upravljanje raznim uslugama. Umetničke i industrijske linije dizajna besprekorno spajaju moderne i tradicionalne elemente, promovišući urbanu društvenu atmosferu. Tome doprinosi i simboličan, crveni „Fića“, automobil Zastava 750, proizveden u bivšoj fabrici jugoslovenskih automobila u Kragujevcu, koji se nalazi na samom ulazu u hotel.

rsz_radison_red_belgrade_01.jpg
Promo 

"Ponosni smo što smo otvorili Radisson RED Belgrade i verujemo da će postati omiljen među gostima koji traže kombinaciju udobnosti, stila i vrhunske usluge. Ovaj hotel predstavlja još jedan korak napred u našoj misiji pružanja vanserijskih iskustava gostima u našim objektima, koji se nalaze u više gradova i država.", izjavio je Reli Slonim, predsednik Uprave Arena Hospitality Group.

Posetite Radisson RED Belgrade i doživite nezaboravan boravak u srcu ovog dinamičnog grada!

Kontakt za rezervacije i više informacija: info.belgrade@radissonred.com.