Beograd, nezaustavljivi grad koji se uzdiže između reka i istorije, krije mnoge tajne i čarolije, a jedna od njih je restoran The View. Smešten na sedmom spratu hotela Kristal u srcu Vračara, ovaj rooftop restoran podario je gradu svoj komad neba, pružajući neverovatan panoramski pogled i nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Odmah po ulasku, osećate da ste zakoračili u nešto posebno. Dizajn enterijera restorana The View nije samo estetska kombinacija linija i boja, već priča koja se sastoji od pažljivo odabranih detalja. Sofisticiran nameštaj, igra svetlosti i prirodni elementi stvaraju harmoniju, pozivajući vas da se izgubite u svakom trenutku.

Leti, krov restorana se otvara, pružajući gostima priliku da večeraju pod zvezdanim nebom. Ovde se romansa rađa između svetala grada i noćnog neba, stvarajući okruženje koje se ne zaboravlja.

Wizard Media-61.jpg
Hotel Crystal 

Gastronomska ponuda restorana The View spaja tradiciju i inovaciju. Kreativni šef kuhinje Marko Simić donosi vam najbolje od lokalnih sastojaka, stvarajući jela koja istražuju granice ukusa. Predjela poput Hrskavih rolnica sa Zlatarskim sirom i domaćim džemom od aronije pripremaju vaše nepce za niz iznenađenja.

Wizard Media-47.jpg
Hotel Crystal 

Glavna jela kombinovana od različitih vrsta mesa i autentičnih namirnica sa našeg podnevlja, pa sve do impresivnog vinskog izbora, čine svaki zalogaj nezaboravnim doživljajem.

I naravno, tu je ono po čemu je restoran dobio ime - pogled. Dok uživate u gastronomskom putovanju, pred vama se otvara spektakularni panoramski pogled na Beograd. Grad se širi pred vama, svetla i život grada oblikuju se ispod vas. U tim trenucima, čini se da ste na vrhu sveta.

Wizard Media-15.jpg
Hotel Crystal 

Wizard Media-20.jpg
Hotel Crystal 

The View je iskustvo koje se pamti. u svim aspektima - od dizajna i gastronomije do pogleda i atmosfere - ovo mesto izaziva autentičan osećaj. Za sve one koji žele da dožive Beograd na potpuno drugačiji način, uzdižući se iznad gradske vreve, neka The View bude vaš vodič kroz magični svet Beograda