Svima je poznata scena kada nam se na putu do kuće, u žurbi, baš „pripije“ kafa, ili se setimo da nam nedostaju namirnice za večeru. Za svaku od ovih, ali i brojnih drugih aktivnosti koje obavljamo svakoga dana, potrebno nam je vreme, ali i rešenja koja olakšavaju njihovo obavljanje Jedno od takvih rešenja jesu i mobilni novčanici.

Mobilni novčanik je digitalna platna kartica koja omogućava beskontaktno plaćanje. Mobilni telefon, koji gotovo uvek imate kod sebe, jednostavno se pretvara u sigurno sredstvo plaćanjajednostavnim kartice u aplikaciju mobilnog novčamika, a plaćanje funkcioniše tako što se telefon, poput kartice, prislanjana beskontaktni POS terminal. Plaćanje se može potvrditi skeniranjem lica ili otiska prsta ili ukucavanjem šifre za otključavanje telefona. Ukoliko ste korisnik Mastercard kartice, najbolji deo tek sledi!

Pravi je trenutak da instalirate mobilni novčanik, zato što tokom svakog vikenda u novembru i decembru, za plaćanje mobilnim telefonom kod odabranih trgovaca (Cineplexx, dm, Hleb & Kifle, Merkator i Sport Vision) u minimalnom zbirnom iznosu od 3.000 dianra ostvarujete 1.000 dinara keš-beka.

Pogodnost je moguće iskoristiti jednom tokom jednog vikenda. U Srbiji su dostupni Apple Pay, Google Pay i mobilni novčanici banaka izdavaoca kartica, dovoljno je samo da instalirate odgovarajući, u zavisnosti od mobilnog telefona koji posedujete.

Pređite tokom vikenda na najbolji deo i iskoristite sve pogodnosti koje nude mobilni novčanici. Sve informacije pronađite na mastercard.rs!

Master Card Mastercard Mobile Payment