Prednovogodišnja atmosfera samo što nije “zakucala na vrata”, a ove zime, kada je reč o enterijeru ili čak, generalno lifestyle trendovima - u modi je Alpine Chic. Ovaj stil karakteriše spoj rustike evropskih planinskih brvnara sa elegantnim savremenim detaljima. Kada je reč o hedonizmu, ovaj stil će vas odvesti do uživanja pored kamina, do pogleda kroz prozor na snežno bele padine uz mirise i ukuse koji opijaju, dok u ruci držite elegantne čaše ili šoljice kafe...

Drvo i kamen, krzneni detalji poput prekrivača ili jastučića, kombinuju se sa modernim enterijerom jednostavnih linija kuhinje, kuhinjskih aparata, ili dnevnog boravka svedenih linija i tonova. Ovakvom kombinovanju naizgled nespojivog, treba pristupiti pažljivo - bez mnogo boja i šarenih detalja, kako bi sve izgledalo luksuzno i elegantno.

Ukoliko želite da dočarate Alpine Chic u svom domu, a kako biste što bolje i lepše uneli prazničnu čaroliju u kojoj možete da uživate cele zime, neophodno je da nabavite detalje koji će vaš dom učiniti toplim i mirisnim. A kada je reč o aromama, ove sezone u modi su drvenaste note, mirisi karanfilića, cimeta, kuvanog vina, karamele…

Pošto ste nabavili jastuče od krzna, topli prekrivač, rustičnu stolicu za ljuljanje…, pređite na detalje. Kuhinja ili kutak u dnevnom boravku može da bude idealno mesto za aparat za kafu – jer kafa, pripremljena na mnogo načina, sa mnoštvom različitih aroma, imperativ je za uživanje u prazničnoj čaroliji.

Nespresso, pionir sistema kafe u kapsulama, pred novogodišnje praznike pobrinuo se da Alpine Chic postane deo praznične atmosfere u svakom domu. U toku su popusti na aparate i Original i Vertuo linije, a tu je i još mnogo iznenađenja.

Otvoren je novi Nespresso nano Boutique Galerija, na atraktivnoj lokaciji u šoping centru Galerija u Beogradu, a aparati za kafu su na prazničnim popustima do 50%. Limitirane serije novih kafa iz Original, kao i Vertuo linije, specijalno su kreirane za praznike, da bi osvojile vaša čula. Uz ove nove arome lako ćete “otputovati” na Alpe, gde vas čeka pravi Alpine Chic - zimska čarolija okupana aromama cimeta, karanfilića, kolača, karamele, kuvanog vina koje možete da poslužite u novim Nespresso aksesoarima.

Nespresso-galerija.jpg
Nespresso 

Nespresso x Fusalp Advent Calendar Vertuo iz dana u dan obradovaće novom kafom dragu osobu kojoj ste ga poklonili, da bi se na kraju “otkrio” ekskluzivni poklon – prelepa šolja uz koju se rado uživa u svim Nespresso kafama tokom cele godine. Nespresso se ove sezone udružio sa brendom Fusalp (brend poznat po skijaškoj opremi, a ime je dobio po skraćenici od „fuseau from the Alps“ jer je rođen u francuskim Alpima), kako bi nam približio uživanje u praznicima na planini. Kafe ili napitke sa kafom, možete za vreme praznika da servirate i u fantastičnim Barista Festive čašama.

Nespresso Advent_Calendar.jpg
Nespresso 

Nova praznična kafa Original linije - Festive Black Espresso je mešavina Arabike iz Hondurasa i Ugande sa drvenastim aromama pomešanim sa toplim, slatkim začinskim i nežnim notama voća. Kafa Frosted Caramel Nuts dolazi iz Brazila i Kolumbije i ima nežnu aromu karamele i badema. Kafa Seasonal Delight Spices je mešavina južnoameričke Arabike koja ima divnu začinsku i vinsku aromu, a dolazi iz Brazila i Kolumbije.

Merry_Marshmallow_Latte_Festive_2023.jpg
Nespresso 

Za VERTUO liniju, takođe su stigla tri nova ukusa. Black Double Espresso je takođe mešavina zrna iz Hondurasa i Ugande sa drvenastim i toplim slatkim notama začina. Festive Black Double Espresso vas poziva da šoljica ove kafe bude vaša ulaznica u sezonu praznika. Seasonal Delight Spices, je kafa koja spaja mešavinu aroma citrusnog voća sa mešavinom začina. Nežna mešavina latinoameričke i afričke Arabike dobija divne začinske i vinske arome, što je čini kafom sa kojom se pripremaju magične uspomene. Arome citrusa i mešavine začina ispuniće vašu šoljicu. Kafa Frosted Caramel Nuts je putovanje u srce praznika. Arome karamele i badema čine našu nežnu mešavinu latinoameričke i afričke Arabike i donose prazničnu atmosferu kojoj smo se radovali tokom cele godine. Osim nota slada, žitarica i arome karamele, u ovoj kafi ćete osetiti i note biskvita od badema i vanile. Probajte ovu kafu sa malo hladnog mleka i doživite prazničnu radost u šoljici.

Nespresso popusti na Original i Vertuo linije
Nespresso 

Zato, požurite i nabavite svoj novi aparat i kapsule Nespresso, koje će vas ove zime ugrejati, oraspoložiti i učiniti da praznici budu nezaboravno putovanje kroz nove ukuse i arome.