Istra se već godinama potvrđuje kao omiljeno odredište gurmana.

S dolaskom proleća i pripremama za novu turističku sezonu, glavni kuvari Daniel Pause i Zoran Čobanov kreiraju izuzetne recepte gde tradicija i savremenost uvek iznova traže svoj inovativni potpis u ukusima Istre i Mediterana.

Vodeća misao je korišćenje sezonskih, odnosno svežih namirnica čime se postiže optimalni sklad ukusa. Izvrstan uvod u novu sezonu gastronomskih užitaka najavljen je s ukusnom divljom šparogom, koji dobiva i više nego dostojan nastavak s pravom jadranskom rapsodijom – svežom oboritom ribom i morskim plodovima, koja u društvu autentičnog istarskog boškarina, kvalitetnog istarskog pršuta i domaćih sireva suvereno vlada jelovnicima restorana Dijana i Kanova.

Vrhunac gourmet doživljaja najavljuju nadaleko poznati i hvaljeni tartufi te izuzetno i nagrađivano istarsko maslinovo ulje.

Smešten na privatnoj hotelskoj plaži, s neponovljivim i spektakularnim pogledom na veliko jadransko plavetnilo i susedne države, hvaljeni restoran Kanova, na čelu s renomiranim istarskim master chefom Zoranom Čobanovim, predstavlja svoj novi jelovnik u maju.

Savremene tehnike kuvanja i moderna prezentacija predstaviće vam tradicionalnu istarsko-mediteransku fuziju na potpuno nov način i neupitno će izazvati pravu eksploziju ukusa.

Ovakva gourmet priča sve više se prepliće sa jednim drugačijim životnim stilom, koji pronalazi harmoniju između aktivnog načina života i istovremeno neguje kulturu ishrane. Zato se u poznatom hrvatskom golf i spa resortu s pet zvezdica nedaleko od Umaga pored atraktivnih jelovnika nude posebni paketi za sve one u potrazi za autentičnom istarskom pričom.

Aranžman „Otkrijte Istru“ je idealan izbor ukoliko želite da započnete svoj doživljaj Istre s vrhunskim smeštajem u jednom od luksuznih soba ili apartmana Kempinski Hotela Adriatic.

Aranžman uključuje i bogati Kempinski doručak, istarsku platu dobrodošlice u sobi na dan dolaska, korišćenje sauna, parnih kupatila, bazena i fitness centra Carolea Spa, pristup bežičnom internetu, najam bicikala za jedan dan za dve osobe, te smeštaj u sobu više kategorije i kasni check out do 15:00 sati oboje zavisno o raspoloživosti). Zbog izuzetne popularnosti ovog aranžmana, moguće ga je rezervirati do 18. juna 2015. godine, a cena počinje od 133 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi za dve noći. 

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i otkrijte topli mediteranski ambijent i ekskluzivne enterijere, opuštajući spa centar koji se prostire na 3000 kvadrata te dva vrhunska restorana.

Maj je mesec otvaranja sezone plivanja na privatnoj plaži hotela, a za sve koji preferiraju temperaturu vode iznad 25 °C, preporučuju se spoljni bazeni i jacuzziji. Za aktivno bavljenje sportom gostima su na usluzi takmičarsko golf igralište s 18 rupa, kao i teniski tereni s veštačkom travom, koji se nalaze u neposrednoj blizini hotela. 

Dođite u Istru, uživajte u prolečnimm radostima i posebnim ponudama Kempinski Hotela Adriatic uz nezaboravno gourmet iskustvo i čašu dobrog terana, refoška ili malvazije.

Sve detaljnije informacije i rezervacije možete obaviti putem maila reservations.adriatic@kempinski.com, kao i telefona + 00 385 52 707 002. Kompletnu ponudu i još fotografija možete pronaći na zvaničnom sajtu hotela, www.kempinski.com/istria.

Restoran Dijana: dijana.adriatic@kempinski.com, T. 00 385 52 707 152
Restoran Kanova: kanova.adriatic@kempinski.com, T. 00 385 52 707 362