Dubai nije novina u turističkoj ponudi. Da budemo iskreni, on je prvi koji je otvorio vrata evropskim turistima ka Bliskom istoku, koji je do tada bio relativno nepoznat i neotkriven.

Iako su mu mnogi predviđali kratkoročnu popularnost, Dubai je uspeo da zaintrigira javnost na duže staze i pozicionira se kao jedno od top turističkih mesta u svetu.

Šta je ono što Dubai nudi?

Jedinstveni spoj komfora pomešan sa tradicionalnim običajima i stilom života!

Dubai je moderan grad, centar međunarodnog poslovanja sa impresivnim arhitektonskim rešenjima, visokim zgradama, igrajućim fontanama, prelepim plažama, veštačkim ostrvom u obliku palme, najvišom zgradom na svetu - Burj Khalifa, jedinim hotelom na svetu kategorije 7 zvezdica, 70 šoping centara-molova, pokrivenim ski centrom sa 5 skijaških staza.

foto: Shutterstock

Od malog naselja ribara i lovaca na biserne školjke iz 19.veka, Dubai postaje svetska metropola i grad budućnosti. Kao glavni grad istoimenog emirata, na jugu Persijskog zaliva, Dubai zajedno sa šest ostalih čini Ujedinjene Arapske Emirate.

foto: Shutterstock

Jedinstvenu priliku da posetite Dubai donosi vam agencija Travelland koja je osmislila zanimljiv program za prvomajske praznike. Pogledajte individualni program putovanja u nastavku:

1. dan BEOGRAD - DUBAI  

Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Dubai u 13h45 časova ILI u 14h55 časova-lokalno vreme/polazak ponedeljkom (let FZ 746, avio prevoznik Fly Dubai). Planirano vreme dolaska u Dubai 20h55-lokalno vreme ILI u 22h05-lokalno vreme/dolasci ponedeljkom. Transfer do izabranog hotela u Dubaiju. Individualni smeštaj. Noćenje.

2. - 5. dan DUBAI

Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodni dani. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta-Dubai: poludnevno panoramsko razgledanje grada Dubaija; poludnevno panoramsko razgledanje grada Abu Dabija; odlazak u Yas akva park i Ferari World; pustinjski safari i vožnja po dinama na 4 x 4 kvad motorima; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. Mogućnost individualnih razgledanja i obilazaka: obilazak Palm Jumeirah-najvećeg veštačkog arhipelaga, u obliku palme, sa luksuznim vilama, hotelima i akva parkom; odlazak u šoping centre: Dubai Mall, Mall od The Emirates i dr. Noćenja.

foto: Shutterstock

6. dan  DUBAI - BEOGRAD

Ranojutarnji transfer do aerodroma u Dubaiju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Planirano vreme poletanje aviona za Beograd u 09h05 časova-lokalno vreme ILI u 10h20 časova-lokalno vreme/povratak ponedeljkom (let FZ 745, avio prevoznik Fly Dubai). Dolazak u Beograd u 12h50-lokalno vreme ILI u 14h05-lokalno vreme/povratak ponedeljkom.

foto: Profimedia

Zaintrigirani?

Za detaljnije o programu i cenu aranžmana posetite zvaničnu stranicu Travellanda.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/