Sve one drage žene s kojima delite najbolje priče i tajne sigurno su idealno društvo za ostvarenje maštanja o mestima koja imaju sve ono što nas zanima i privlači. 

Takođe, učenje kroz iskustvo najvrednije je znanje koje možemo da sebi priuštimo. Tako najbolje pamtimo i razumemo sve detalje koji su vezani za kulturu, istoriju, navike, gastronomiju, običaje, modu, a i svako mesto ima svoje specifičnosti koje ne postoje nigde drugde na svetu.

Ako vam je potreban odmor i beg od svakodnevice, organizujte svoje prijateljice i uputite se na mesto za koje ste sigurne da će svakoj od vas odgovarati. 

Ako želite dobro da se zabavite, sigurni smo da nema boljeg okruženja od drugarica. Želite da osetiti slobodu, adrenalin i da dišete punim plućima, onda je opet sve to najbolje da radite s ekipom koja vas najbolje poznaje.

Zato, razmislite koja opcija je idealna za vas. Da li su to ekluzivni spa tretmani, pustolovno-avanturistički aranžmani, shopping invazija, egzotične plaže, gastro ili kulturna tura po svetskim muzejima i galerijama ili party do jutra.

Možete brzo i lako da se dogovorite uz razgovor u prijateljskom okruženju i zato vam donosimo nekoliko destinacija koje bi mogle da postanu nova pustolovina vas i vaših prijateljica.

Na sledećoj strani pročitajte koja mesta su idealna da ih provedete sa najboljom drugaricom ili krugom prijateljica: 

PageBreak

Milano, Italija

Sigurno vam je prva asocijacija na ovaj italijanski dragulj-moda.

Ovaj grad jeste svetski centar mode, tu su svi najskupoceniji i najkvalitetniji modni brendovi, modna događanja i inspirativan stil ljudi na ulici koji mora da se doživi. Osim što će grad zadovoljiti apetite ljubiteljki mode, ovde ćete dobiti priliku da istražite brojna mesta koja zadivljuju jednako kao i modni stil Milana. 

Milanska katedrala poznata je u celom svetu, a ogromna galerija Pinacoteca di Brera krije gomilu fascinantnih umetničkih dela. Zatim raskošna zgrada pozorišta La Scala, galerija Vittorio Emanuele II, predivni park Sempione koji je smešten u središtu Milana… 

Ibica, Španija

Drugo ime za ludi provod i partyijanje! Balearsko ostrvo usred Sredozemnog mora čine predivne plaže i pravo je mesto za uživanje.

Ukoliko vi i prijateljice poželite odmor pun sadržaja koji ćete prepričavati i unucima, onda je Ibica prava destinacija za vas. Muzika ovde nikada ne prestaje, možete da zaboravite na vreme i jedino brinete o tome koji koktel je idealan za vas.

Santa Fe, Novi Meksiko 

U Santa Feu smešten je jedan od najvećih spa resorata na svetu, pa je zato popularniji među ljubiteljima wellness ugođaja.

Arizona, pustinja, masaže i opuštanje ovde će vas "nahraniti" mirom i hedonizmom. Uživatćete u jogi, kuvanju i meditaciji, a cene su vrlo pristupačne, pa ćete moći da priuštite sve što poželite. A i grad je jako zanimljiv s detaljima kao iz starog američkog filma. 

Krit, Grčka

Krit je sunčan, zavodljiv i toliko očaravajući da mnogi kažu kako je upravo on najlepše ostrvo na svetu. Ukoliko se odlučite za predivne plaže Krita, obavezno putujte po ostrvu, jer ćete uživati u kulturi koja potiče iz starog veka. 

Papagajo, Kostarika

Raj za ljubitelje leta i šarenih papagaja.

Čak je jedan od službenih turističkih slogana Kostarike "dođite u Kostariku i postanite jedno s prirodom". Pacifički tropski raj gde ćete poželeleti da usidrite i provedete idiličan život na plaži. Kome to ne zvuči privlačno?

Kokos, palme, nežan povetarac, smaragdno more i egzotični ritmovi… Sve to zove na pustolovinu. Ovde možete da vidite i poznate Kamene lopte kulture Diquis, indijanske rezervate i uživatie u šetnjama kostarikanskom prestonicom San Hoseom.

Preuzeto sa portala: Journal

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/