One&Only Portonovi rizort u Bokokotorskom zalivu za veoma kratko vreme postao je jedna od najpoželjnijih wellness destinacija u Evropi, zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu sa brendom Chenot, vodećim ekspertom u ovoj oblasti. Rezultat ovog partnerstva je koncept nazvan Chenot Espace - transformativno putovanje ka detoksikaciji i resetovanju organizma, zasnovano na najsavremenijim naučnim metodama i luksuznim tretmanima po meri gostiju, kreiranih da poboljšaju njihovu vitalnost i zdravlje. Prostirući se na površini od 4.000 kvadratnih metara i čak 28 soba za tretmane sa najsavremenijom opremom, Chenot Espace u One&Only Portonovi rizortu nudi niz ciljanih tretmana koje izvodi visoko stručno osoblje - od neuro-akustičnih tretmana duboke relaksacije, akupunkture i ozonske terapije, do intravenske terapije hranljivim materijama i hidro-kolon tretmana.

„Sa skoro 50 godina dugom istorijom naučnog istraživanja i ekspertize, Chenot deli viziju brenda One&Only, a to je stvaranje radosti i održavanje vitalnosti naših gostiju i prilagođavanje svakog tretmana njihovim potrebama. Oni će kroz Chenot Espace program doživeti ekskluzivno i jedinstveno iskustvo, kroz koje će postići izvanredne lične rezultate, za aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život”, rekao je Filip Zuber, izvršni direktor kompanije Kerzner International.

One&Only Portonovi
Promo 

Gosti će započeti svoje Chenot Espace putovanje nizom dijagnostičkih testova, u cilju kreiranja efikasnih i individualnih programa za svakog pojedinca. Holistička dijagnostika, koju sprovode specijalizovani stručnjaci, procenjuje niz veoma važnih fizioloških parametara, poput analize minerala i teških metala, debljine kolagena u koži, kompozicije tela, emocionalnog stresa, kao i način na koji oni utiču na zdravlje i procese starenja u organizmu. Nakon dijagnostike, svaki gost dobija pažljivo kreirani paket tretmana i planova ishrane, koji zajedno stimulišu eliminaciju toksina, povećavaju vitalnost, aktiviraju energetske kanale i ponovo uspostavljaju fiziološku ravnotežu. S tim u vezi, gosti mogu da se odluče za sveobuhvatni nedeljni program, kraća iskustva ili pojedinačne tretmane.

Kada je u pitanju estetika, gostima su na raspolaganju brojni tretmani koji pomažu u vraćanju prirodne lepote - od tretmana za celulit posebnim tehnikama i proizvodima, onih koji za cilj imaju poboljšanje držanja i cirkulacije, kao i podsticanje dubljeg i pravilnijeg disanja, zatim tretmana za čišćenje i detox lica Chenot kozmetičkim proizvodima, kreiranim za postizanje izuzetne hidratacije i poboljšanog tonusa kože, kao i tretmana za duboko podmlađivanje i zatezanje kože lica i konturisanje tela. Uz to, Chenot Espace poseduje i opremu za hidroterapiju i krioterapiju, saunu, parnu sobu, zatvoreni bazen, orijentalni hamam i prostore za opuštanje, omogućavajući gostima da se osećaju potpuno ispunjeno i zadovoljno.

One&Only Portonovi
Promo 

Ishrana je takođe jedan od ključnih stubova Chenot filozofije, pa će gosti One&Only Portonovi rizorta dobiti i odgovarajući plan ishrane, pažljivo osmišljen da funkcioniše u sinergiji sa odabranim wellnes programima. Niskokalorična Detox dijeta, koja se primjenjuje pod lekarskim nadzorom, osmišljena je tako da podstiče metaboličku efikasnost i mehanizme čišćenja i regeneracije tela. Pored Detox plana, tu je i Biolight dijeta, koja je idealna za one koji žele da obnove nivoe energije u organizmu, optimizuju metabolizam i započnu zdrav način života. Oba programa ishrane dostupna su u hotelskom restoranu La Veranda, ekskluzivno za korisnike Chenot programa.

Na kraju, za kompletno zdravlje i vitalnost organizma neophodna je i odgovarajuća fizička aktivnost. Zato One&Only Portonovi u okviru Chenot Espace kompleksa nudi teniski klub našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića, kao i najsavremeniji fitnes centar, uz mogućnost privatnih treninga na najnovijoj Technogym™ opremi. Takođe, gosti mogu iskoristiti boravak na otvorenom i za trčanje kroz predivne pejzaže, TRX treninge, nordijsko hodanje ili brdski biciklizam, a za idealnu harmoniju duha i tela, tu su časovi joge na otvorenom, sa fascinantnim pogledom na Bokokotorski zaliv.

One&Only Portonovi
Promo 

One&Only Portonovi svim budućim gostima koji u rizortu ostaju četiri ili više noćenja nudi posebnu pogodnost – jedno besplatno noćenje uz korišćenje saune, parne sobe, otvorenih i zatvorenih bazena, fitnes centra i teniskih terena. Promotivni period važi za sve rezervacije od 1. oktobra 2021. do 30. aprila 2022. godine.

Za rezervacije i više informacija o Chenot Espace konceptu i različitim programima posetite: https://www.oneandonlyresorts.com/sr/portonovi/experiences/wellness/chenot-espace.