Upravo su praznici idealan period da pobegnete koji dan na more i upoznate se sa zimskim čarima primorskog načina života. Šum samo jednog morskog talasa biće vam dovoljan da odvuče svakodnevne probleme daleko na pučinu, kako biste se vi prepustili uživanju. Ukoliko se odlučite za ovakav beg od stvarnosti, Portonovi biće savršena adresa za vas, a stručni tim postaraće se da stvorite uspomene koje ćete pamtiti ceo život.

Od 3. decembra pa sve do 8. januara, Portonovi će postati pravo naselje iz bajke - mesto posebne magije u kome će zimske noći obasjati svetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svetlosti i muzike.

2022 Portonovi Festive Selection (10) (1).jpg
Portonovi 

Raznovrsni događaji za sve generacije, praznični bazar sa najboljom ponudom delikatesa i kreativne radionice za najmlađe, u kombinaciji sa laganim morskim povetarcem, napraviće idiličnu atmosferu, savršenu za druženje sa najmilijim osobama. Očekuju nas i koncerti regionalnih zvezda, domaćih bendova i DJ-eva, a nakon programa, zabava će se nastaviti u brojnim barovima i restoranima u naselju, uz uživanje u specijalitetima internacionalnih kuhinja, aromama iz najrazličitijih krajeva sveta, egzotičnim koktelima, šampanjcu i dobroj muzici.

2022 Portonovi Festive Selection (8).jpg
Emil Sabotic/www.emilsabotic.com 

Jedan od događaja koji se ne sme propustiti je i Magični light, laser & music show - dramatična instalacija koja će tokom pet dana, od 14. do 18. decembra, osvetliti noćno nebo iznad rizorta.

Bilo kao gost u nekoj od rezidencija ili kao posetilac, Portonovi svečanosti biće savršene za završetak ove i početak nove godine na najbolji mogući način.

Za više informacija o događajima kontaktirajte events@portonovi.com, a za specijalne ponude i rezervacije smeštaja kontaktirajte stay@portonovi.com ili +382 67 177 444.

Portonovi3_2352.jpg
Portonovi