Hip-hop zvezde Drake i 21 Savage objavili su novi zajednički album pod nazivom „Her Loss“! Na izdanju se nalazi 16 novih pesama, među kojima je i saradnja „Pussy & Millions“ na kojoj je učestvovao Travis Scott, kao i pesma „Circo Loco“ koja sadrži sample i vokalnu interpolaciju numere „One More Time“ Daft Punka. Nakon predstavljanja spota za zajedničku numeru „Jimmy Cooks“, fanovi su počeli da naslućuju potencijalni zajednički projekat, koji je nakon toga Drake i potvrdio.

Her Loss_Cover Artwork.jpg
Universal Music 

Ovo nije prvi put da je Drake bez prethodne najave objavio novi materijal u 2022. godini. Samo nekoliko sati nakon što je 16. jula objavio teaser za „Honestly, Nevermind“ na svom Instagram profilu, ovaj album od 14 pesama bio je dostupan na svim streaming servisima. Primetno je da se na tom izdanju pojavio samo jedan gostujući izvođač, i to upravo 21 Savage na pomenutoj numeri „Jimmy Cooks“. Producenti koji su se našli na albumu su Noah “40” Shebib, Tay Keith, Vinylz i Cubeatz, a u radu su takođe učestvovali Black Coffee, Carange, Gordo, Beau Nox, Alex Lustig, Kid Masterpiece, Richard Zastenker, Rampa, &Me i Klahr.
21 Savage je, sa druge strane, imao relativno mirnu muzičku godinu. U januaru je objavio dve nove pesme - „No Debate“ i „Big Smoke“, koje ujedno predstavljaju njegov prvi materijal nakon pojavljivanja na albumu Rick Rossa pod nazivom „Outlawz“.

Drake_Press Photo_credit Universal Music Serbia_2.jpg
Universal Music 

Izdanje „Her Loss“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/Drake21SavageHerLoss.