Mona Plaza kreira jedinstvena iskustva i događaje kao niko drugi. Svesni da gosti ne žele rutinu, već nešto nesvakidašnje, lokalno i jedinstveno, uspeh ovog domaćeg hotelskog brenda je jednostavan, jer spoj internacionalnih standarda, domaćeg gostoprimstva, kulture, iskustava i ljudi, dovoljan su razlog da se gosti vraćaju iznova.

Mona Plaza hoteli se nalaze na jedinstvenim lokacijama, svaki ispunjen bogatom kulturom, istorijom, pričama i tradicijom. Ovaj brend kreira trajne vrednosti koristeći vrhunski dizajn i istorijsko nasleđe sa duboko usađenom etikom perosnalizovane usluge i ima poziciju vodeće domaće kompanije koja je sinonim za mesto za pamćenje.

Kampanja pod nazivom "Mesto za Pamćenje" predstavlja kreativnu sinergiju između Mona Plaza hotela i Sare Jo, spajajući domaću gostoljubivost sa beskrajnim mogućnostima za odmaranje, avanturu, zabavu, doživljaj i istraživanje samih destinacija. Ovaj ambiciozan projekat nudi gostima nešto više od običnog putovanja - pruža im priliku da stvore sećanja koja će trajati čitavog života i upoznavanje mesta koje se pamti.

MONA Plaza 234.jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV 

Saradnja između ovog domaćeg hotelskog lanca i popularne muzičke zvezde kao brend ambasadorke, Sara Jo donosi novu dimenziju iskustva u hotelima Mona Plaza Beograd i Mona Plaza Zlatibor, obećava nezaboravne trenutke za sve goste i predstavlja to mesto gde se vrednuju sva mala životna iskustva, taj lični momenat prilikom dolaska u hotel, lokalni specijalitet koji gost proba, komfor spavaće sobe, vruć tuš nakon nastupa, ta slika koja je napravljena na jednoj od destinacija.

Sara Jo, poznata po svojoj strastvenoj izvođačkoj karijeri i izvanrednom talentu, nije samo muzička ikona - ona je i putnica avanturističkog duha koja ceni jedinstvene doživljaje i komfor.

Mona Plaza je, s druge strane, sinonim za gostoprimstvo i istinski jedinstvenu uslugu. Ova saradnja obećava da će gostima pružiti nešto sasvim posebno, sve te nezaboravne trenutke, pružiti im priliku da dožive svet trajnih vrednosti i otkrije mesto za pamćenje.

MONA Plaza 167.jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV 

MONA Plaza 192.jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV 

MONA Plaza 184.jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV 

"Naša kampanja 'Mesto za Pamćenje' ima za cilj da prenese energiju i strast koju Sara Jo unosi u svoju muziku na iskustvo boravka u hotelima Mona Plaza. Želimo da naši gosti osete istu inspiraciju, slobodu i avanturistički duh koji Sara Jo neguje u svojoj umetnosti", izjavio je Zarija Vilaret, direktor marketinga.

Sara Jo je takođe izrazila oduševljenje zbog ove saradnje, ističući da je Mona Plaza izbor koji odražava njene visoke standarde kvaliteta i usluge. "Oduvek sam tražila smeštaj koji se ističe po svojoj jedinstvenosti i udobnosti. Mona Plaza je upravo takav brend i presrećna sam što mogu da budem deo ove kampanje."

Više informacija na sajtu www.monaplaza.com.

mona zurka 18.11.2023 (240).jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV 

mona zurka 18.11.2023 (248).jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV 

mona zurka 18.11.2023 (107).jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV 

MONA Plaza 192.jpg
GORANN SRDANOV/GORAN SRDANOV