LETNJE OAZE LUKSUZA: Zavirite u 5 ekskluzivnih Chanel butika na jedinstvenim lokacijama

Ovi butici su više od mesta na kojima živi moda, oni su spoj umetnosti, arhitekture i kulture svake od pet atraktivnih adresa.

Chanel

U svetu mode i luksuza s nestrpljenjem se iščekuje leto, a razlog za to su fantastični pop-up butici luksuznih modnih brendova koji svoje kupce očekuju na prestižnim destinacijama. Posebno nas oduševljavaju oni Chanel, koji na svakoj od pažljivo odabranih adresa privlače ne samo modom, već i adresama na kojima se nalaze, arhitekturom, te modnim poslasticama koje su pažljivo oblikovane upravo za svaku od odabranih lokacija.

Posebno je iskustvo posetiti ih, a gde ovog leta živi posebna doza Chanel šarma – otkrivamo u nastavku.

Saint Tropez

I ovog leta Chanel je otvorio vrata butika smeštenog u LaVila Mistralée. Pažljivo obnovljena vila je mesto koje privlači ekterijerom, ali i otvorenim mediteranskim vrtom s bazenom. U pažljivo uređenom butiku kupce očekuje sezonska ready-to-wear ponuda te najbolje od torbi, cipela i modnih dodataka. Doživljaj kupovine je uklopljen u elegantnu atmosferu uronjenu u divan ambijent, što kupci posebno cene.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Capri

Lepota italijanskog ostrva posebno ističe ovaj butik od 60 kvadratnih metara na karti Chanel prodajnih mesta. Otelotvorujući duh Mediterana, odlikuje se fasadom od terakote, terasom gde mirisi jasmina i stabala limuna ispunjavaju vazduh. Savršen uvod za Chanel ponudu koja se nalazi u estetski jednostavnim, a tako chic prostorijama s letnjom ponudom kupaćih kostima, dodataka i beauty proizvoda. 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Mykonos

Glamur prikladan za život na ostrvu mogao bi da bude najkraći opis sezonskog Chanel butika na ovoj prestižnoj grčkoj lokaxciji. Butik se prostire na 142 četvorna metra na dva nivoa, otelotvorujući kultnu kikladsku arhitekturu svojim kubičnim dizajnom i belim zidovima. Kako i priliči ambijentu, udobno nameštene terase pozivaju goste na opuštanje dok biraju novosezonsku kolekciju, sunčane naočare, mirise iz linije LES EAUX DE CHANEL, inspiriranom mestima značajnima Gabrielle Chanel, te predmete iz kolekcija Chanel Coco Beach 2024.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Bodrum

Chanel s veseljem dočekuje goste u luksuznom butiku u sklopu hotela Mandarin Oriental Bodrum, luksuznog odmarališta u Turskoj. Potpuno renoviran ovaj kubični modernistički letnji paviljon savršeno se uklapa u prirodno okruženje, s pogledom na Egejsko more, kao i hotelski bazen i zelene vrtove. Raskošne sofe deo su uređenih terasa jer ovde je svaka minuta stvorena za uživanje.

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Chanel 

Hamptons

Preko okeana kupce očekuje poseban doživljaj luksuznog odmora, ali i mode. Chanel butik ističe se prepoznatljivim stilom, arhitekturom i uređenjem, a kupcima je na raspolaganju doživljaj ponude na dve etaže, od kojih je ona gornja rezervisana za privatnu kupovinu, dok se na prvoj etaži može birati između predmeta koji čine sezonsku kolekciju i uvek omiljenih modnih detalja.

Chanel 

Chanel 

Chanel