Sanjivo, nežno, melanholično - naša julska naslovnica donosi ekskluzivnu beauty priču u kolaboraciji sa slavnim brendom Chanel Beauty. Letnji talas je pred nama, a total look ove sezone je svež i minimalističan, ali s art dodirom.

U fashion segmentu, naša web urednica Tara Ðukić razgovara s domaćom dizajnerkom Dejanom Momčilović, te mladim, nezavisnim brendom iz Milana ACT N°1 koji osvaja svet. Jun je bio mesec muške mode, a Petar Spasojević donosi šest trendova koji će je definisati, dok se Stefan Žarić obreo u čudesnom svetu Manisha Arore.

Elle priče tradicionalno ispisuju Brana Antović - pismom posvećenim studentkinjama Fakulteta političkih nauka, udruženje Feminizam je za svakoga - temom zašto muškarci lakše napreduju u ženskim zanimanjima, Nina Racić - psihološkim člankom koji odgovara na pitanje kako da razaznamo da li osećamo intuiciju ili anksioznost, te Ivana Džamić Mladenović - savetima kako da probudimo supermoć vere u sebe.

Vanja Ratković razgovara s muzičarkom i producentkinjom Livinom Tanović, a Marina Lučić sa Snežanom Tršić, uglednom pozorišnom rediteljkom, profesorkom i dobitnicom značajnih nagrada. Jelena Ilić poetično ispisuje da volimo (i razumemo) tuđe slabosti i da ne znamo dok nam se ne dogodi, a Ana Dodig pita se jesmo li postali ‘’prestari’’ za izlaske i mamurluk, te ko danas kroji nova radna pravila na tržištu. Dr Iris Žeželj i Dr Stefan Mandić Rajčević donose tekst o HPV-u i kako da se sačuvamo od njega.

S Mikonosa, glavna i odgovorna urednica Teodora Bogdanović piše o najnovijoj oazi luksuza - NISHANE boutique parfimeriji. Uzburkano more, vožnja biciklom kroz Brione, pogled ka pučini i sladoled u Novigradu - Anja Ivanović donosi foto-priču iz Istre, inspirišući nas da osetimo punoću života u svim bojama, mirisima i ukusima.

Saznajte više u novom broju magazina ELLE koji je u prodaji širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine!

Ukoliko želite da vam svaki broj magazina ELLE stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD.

Glavna i odgovorna urednica: TEODORA BOGDANOVIĆ
Web urednica: TARA ĐUKIĆ
Art direktorka: TIJANA STAMENKOVIĆ
Web novinarka: NATALIJA KNEŽEVIĆ

Foto: LUKA BOŠKOVIĆ I STEFAN STOJANOV
Moda: TIJANA ŽUNIC
Šminka: ENA JOVIĆ i IVANA RADOVANOVIĆ
Frizura: MAJA STANIŠIĆ
Model: MILI BOŠKOVIĆ