Film koji je imao najjači marketing koji pamtimo u filmskoj istoriji konačno je premijerno prikazan širom sveta! Amen! Ali pre svih premijera, održana je ona glavna i to na Berlinskom filmskom festivalu!

Glamurozno veče je naravno pripalo glavnom filmskom paru, Dakoti Johnson i Jamie Dornanu. 

Dok je zgodan Christian, ooops sorry, Jamie bio elegantan u klasičnom crnom odelu s teget mašnom, Dakota je mamila uzdahe u više nego riskantnoj i elegantnoj Dior haljini koja je pogotovo iz ugla otkrivala veliki deo glumičinog poprsja.

Ćerka Melanie Griffit i Dona Johsona koja u filmskoj ekranizaciji erotskog bestselera 50 shades of grey grlumi stidljivu, skromnu i prilično introvetnu studentkinju Anastasiju Steele, izgledala je krajnje seksi i smelo a tome je najviše doprinela izazovna haljina u otmenoj nijansi teget boje s dubokim dekolteom i dugmičima koji su haljinu preklopili na sofisticiran način, s bočne strane.

I iako su mnogi očekivali da se 25-godišnja glumica možda pojavi u nešto glamuroznijem izdanju, Dakota se odlučila za klasiku koja je ipak naišla na pozitivne reakcije okupljenih koji su se utrkavali da uslikaju selfie sa Dakotom i Jamijem. Brineta je kompletan look nadogradila crvenim ružem, puštenom, blago natapiranom ombre kosom i tankom, srebrnom ogrlicom na vratu.