PAŽNJA, PAŽNJA: Jared Leto je platinasta plavuša!

Da, dobro ste pročitali i slike nisu neka photoshop varka, ali ne znamo kako da vam kažemo: možda je vreme da se i vi ofarbate, jer ova pomama za plavom bojom kosom ne prestaje! Nakon rijaliti zvezde Kim Kardashian koja je izazvala opšti haos na mrežama novim izgledom platinaste plavuše (i providnom, mrežastom, nude haljinom) još jedna osoba je prezentovala svoj novi blonde look!

Naime, samo nekoliko dana nakon što je na svom Instagramu svima pokazao da je ošišao svoje prepoznatljive ombre lokne, Jared se na Balmain reviji pojavio izazivajući komentar svih prisutnih: Karl? Jer sličnost je bila neverovatna. Jared izgleda skoro pa identično kao mlađi Karl Lagerfeld sve sa kratkom, platinastom kosom. Tome je znatno doprineo kompletan stajling koji je bio u stilu Karla Velikog: bela rolka, plišano sako i crne pantalone, kao i nezaobilazne naočare za sunce, omiljeni detalj Kajzera.     

Drastična promena nije mogla da prođe nezapaženo i Jared je kao i Kim bio centralna figura prvog reda na Balmain reviji, koristeći svaku priliku da se uslika sa Kris Jenner. Međutim, ono što svakako treba imati na umu je znanje da je Jared kompletan look promenio zarad uloge Jokera u filmu Suicide Squad