Možda i niste neki fan ljupke Amal i ne shvatate otkud tolika opčinjenost suprugom Georgea Clooneyja, ali ima nešto u Amal što je sve nas začaralo od prvog trena kad smo je ugledali. Valjda ta kompletnost i jaka ličnost, kao i moćna biografija na kojoj bi i Georgea mogao da joj pozavidi.

(Podrška suprugu: Amal Alamuddin blistala u ljubičastoj haljini mrežastih detalja)

Naravno, kao i sav modni svet, mi smo se zaljubili u njen stil koji nas je podsetio na nekoliko žena koja odavno imaju status ikona stila, od Olivije Palermo, preko Carolyn Bessette do Sophie Loren. Da joj svaki stil, od retro do modernog stoji svedoči i njen najnoviji outfit kojim je dokazala da će i ona kao i svi novu sezonu obeležiti sa sedamdesetih.

(Kožne pantalone + kaputić od buklea: Još jedno fantastično izdanje Amal Alamuddin)

Naime, lepa crnka nije čekala puno da nam pokaže kako možete da izgledate šik i neodoljivo u glamuroznom izdanju u stilu 70-ih, pa smo je na ulicama vetrovitog Njujorka uočili u više nego efektnoj kombinaciji. Britanska advokatica nas je još jednom naterala da se zaljubimo u njen besprekoran osećaj za stil odenuvši svilenkaste zvoncare u prepoznatljivom chevron dezenu s potpisom Giambatiste Vallija (zelena, bela, krem i crna kombinacija) koje je nadogradila kratkim topom od tila i krzna u crnoj boji i šik kaputiću strukiranog kroja.

(15 najboljih izdanja Amal Alamuddin)

Njena zagasita kosa, ružičast ten i osmeh sjajno su zaokružili kompletan look koji nije mogao da prođe nezapaženo.