Možda ste zaljubljeni u njihove kreacije, ali ne može baš svaka super stilizovana osoba da iznese Dolce i Gabbana estetiku. U protekle dve, tri godine italijanski duo se ozbiljno fokusirao na kreacije inspirisane Sicilijom, raskošno ukrašene unikatnim vezom, cvetnim printom i detaljima poput zlatnih kruna.

Sve manekenke koje su nosile njihove kreacije tokom tih revija su izgledale prilično kostimirano, nestvarno i bajkovito, često kao da su deo neke etrurske legende ili Šekspirove drame.

Iako su njihovi modeli izazivali oduševljenje skoro svih vernih fanova ali i ostalih modnih zaluđenika, retke su bile dame koje su šetale tako često Dolce and Gabbana modele... Katy Perry je bila jedna od hrabrih koja je na Met Gali pre dve godine nosila njihovu haljinu u stilu srednjovekovne odore, stilizovanu sa tada ultrapopularnom krunom. Kritika ju je pokopala, ali opet nisu ni svi baš veliki fanovi divinih moćnih i tematskih stajlinga.  

Jedan od najvernijih fanova kreacije dizajnerskog dua je svakako Poppy Delevingne koja se na premijeri sestrinog filma Paper Towns pojavila u mini haljini dua iz njihove poslednje kolekcije. 

Haljinu je krasio sada već prepoznatljvii cvetni print dua, dok su našu pažnju ipak najviše privukli džepovi koji su kreaciji i Poppy dali taj nonšalantni vajb na crvenom tepihu. Ostatak je takođe bio u stilu britanske trendseterke: savršene crvene Altazzura cipele, blagi talasi u kosi i zlatna tijara.