Sofia i Joe..., čini nam se da odavno nismo imali ovako zavodljiv, neodoljiv, erotičan par na medijskoj sceni!! Jer, ovaj par nije samo zaljubljen do ušiju već isijava neku erotičnost koja ceo prostor učini vrelim, punim adrenalina i seksualnog naboja!  

I to onu dozu erotike čija energija nema veze sa onom koja se vezuje za Angie i Brada, Evu Mendes i Ryana Goslinga, Chaninga Tatuma i Jennu Dewan. Bar što se nas tiče.

Toga smo postali svesni juče na SAG dodelama kada su se zaljubljeni golupčići Joe i Sofia pojavili ruku pod ruku na crvenom tepihu! Prezgodna kolumbijska zvezda nas je podsetila na svoje rasne, seksi obline odenuvši hot haljinu u jarkoj ružičastoj ciklama boji s potpisom Vere Wang.

Unikatna haljina korsetnog gornjeg dela i srcolikog dekoltea, jednostavne suknje ravnog kroja sjajno je išla uz tamniji put brinete koja je kompletan look osvežila zlatnom, raskošnom ogrlicom, puštenom kosom i pismo torbom u istoj nijansi haljine. 

Njena jača polovina, markantni Joe je takođe mamio poglede u gospodskom elegantnom crnom odelu, svestan ipak da je njegova draga, lepotica večeri!   

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija