Da se sreća oslikava na licu svake žene, koja i da hoće, ne može da sakrije tugu, pogotovo ne kada stoji na crvenom tepihu dok su u nju uperena sva svetla i blicevi okupljenih fotografa, dokazala je prelepa Jelena!

Zgodna plavuša je blistala i plenila pažnjom na humanitarnoj gala večeri koju je organizovala fondacija "Novak Đoković" čija je direktorka upravo lepa Jelena.

U stilu pravih modnih ikona, supruga srpskog tenisera se na crvenom tepihu događaja koji je organizovan pod sponzorstvom italijanskog modnog maga - Giorgia Armania, pojavila zajedno sa Noletom.

I iako je Novak takođe bio u centru pažnje izgledajući elegantno u crnom odelu, svu pažnju fotografa je ukrala prekrasna Jelena koja se za ovu priliku opredelila za Armaniju zabavnu, koktel haljinu mini dužine, iz njegove Armani Prive kolekcije, ukrojenu u struku, golih ramena sa veselom, puf suknjom koja se širi od kukova do malo iznad kolena.

Crni gornji deo i ljubičasta suknja svakako ne bi toliko privukle pažnju da nije bilo svetlucavog, glam materijala.

Ipak najlepši aksesoar je bio Jelenin osmeh koji ju je pratio tokom cele večeri.

Diskretna šminka, puštena kosa u blagim pramenovima, tanak lančić i seksi, elegantne ljubičaste sandale metalik sjaja sjajno su nadogradile ovu kombinaciju.    

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija