Bilo da "odelo čini čovek" ili "čovek čini odelo", Victoria Beckham je još jednom dokazala da svaka žena mora u svom garderoberu da ima minimum jedno odelo. Poželjno je bar tri, ali jedno, svakako!

Odela su ta koja ženama daju izgled moći, samouverenosti i dominacije. Pogotovo ako ih nadogradite štiklama, efektnim naočarama i stavom koji tvrdi da je ceo svet vaš!

Vic koja obožava da nosi odela (jednako koliko haljine i suknje u paru sa rolkama ili košuljama) poslednjih dana briljira u svojim stilskim, kameleonskim igrama. Paleta je i dalje svedena - ali kroj je ovoga puta nešto ležerniji.

Široko odelo nalik onima koje nose japijevci, sve sa mikro karo dezenom Victoria je ponela pre neki dan, izgledajući kao David Bowie na štiklama. Samo joj je falio šešir pa da kompletan look proglasimo za najkul koje je Beckhamova prošetala.

Sivkasto odelo koje se baziralo na širokom blejezeru muškog kroja i pantalonama ekstremno širokih nogavica sa linijom, Vic je nadogradila prozirnom teget košuljom, ali i posebnim detaljem - svilenom maramom u teget-žutoj print kombinaciji, koju je zavezala za struk, tako da joj je sama marama virila ispod sakoa.

Niska punđa, naočare i pismo tašna. Nema dalje - she did it again!

Samo dan kasnije, Victoria nas je oduševila novim izdanjem, izabravši možda i najlepšu kombinaciju suknja + košulja koju smo na njoj videli!

Pogledajte na sledećoj stranici drugu kombinaciju britanske kreatorke...  

PageBreak

Za put u Hong Kong, u kome će prisustvovati specijalnom Facebook događaju, Victoria Beckham je odlučila da malo pauzira od nošenja modela koji su njena kreacija. Ovoga puta, britanska kreatorka se opredelila za atraktivnu kombinaciju kojom je definitivno poželela da obeleži Dan majki. 

Naime, Vic se na aerodromu pojavila u svilenkastoj suknji i košulji iz njene linije Victoria. Teget kostim (još jedan dokaz da Victorija je definitivno crnu zamenila teget bojom!) bi bio sasvim običan da nema cakastg printa u vidu crvenih, punih usana. Na ovaj način, britanska dizajnerka je poslala svojevrstan poljubac svim mamama na svetu!

Naravno, ovaj motiv nije novina u modnom svetu: svi pamtimo čuvenu prolećnu kolekciju Miuccije Prade iz 2000. godine u kojoj je momenat sa poljupcem dominirao na nekoliko modela. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/