Prošle nedelje, naša miljenica Victoria Beckham je imala svoj debi u svetu Resort mode prikazavši Cruise kolekciju za 2018. Samo nekoliko dana kasnije, njen suprug, fudbaler David Beckham je prikazao svoj doprinos u najnovijoj kolekciji za stari, tradicionlani brend iz Engleske Kent & Curwen.

Na prezentaciji brenda koja je održana u Londonu, društvo mu je pravila draga Victoria koja se potrudila da uskladi outfit sa muževljevim na jedan kul i trendi način! Jedan od najstilizovanijih parova današnjice je uspeo da zaseni veče izgledajući neverovatno atraktivno, kul i moderno! 

Bio je ovo off-duty momenat, krajnje ležeran ali s mrvicom one engleske otmenosti i prefinjenosti koju ovaj par nosi sa sobom, gde god da se pojavi!

Što se tiče gospođe Beckham, to znači samo jedno: promovisanje sopstvenih komada. Ovoga puta nismo je videli u pidžama odelu, niti beloj košulji i plisiranoj suknji već u izdanje koje najviše podseća na stil iz 90-ih.     

Beckhamova se opredelila za rolku u nude boji koju je upasala u skinny, kožne pantalone sa kontrastnim crvenim pojasom i belim salonkama. Jednostavan, a tako moćan look koji je Victoria profi nadogradila smokey senkom i messy punđom. Nasuprot nje David je bio ležeran u beloj majici i khaki, sportskim pantalonama, ponevši i zelenkastoplavi kardigan iz Kent & Curwen kolekciji.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/