Francuska kinematografija je neprestan izvor modne inspiracije, posebno u sferi parova. Jane Birkin + Serge Gainsbourg, Brigitte Bardot + Roger Vadim, ali i aktuelni miljenici Marion Cotillard + Guillaume Canet, nisu nam samo zanimljivi zbog svoje harizme, vanserijskih uloga, već i fantastičnog modnog stila koji je obeležio određene epohe!

Poslednji moćni par iz sveta filma su Leatitia Casta + Louis Garrel. Jedna od najlepših žena na svetu, prelepa, čarobna Casta koja je nakon modelinga uspeh potražila u sedmoj umetnosti rekla je sudbonosno "da", jednako čarobnom, neobičnom i odličnom glumcu Garrelu u kog smo se zaljubili još davne 2003. godine kada je igrao u Bertoluccijevom filmu Dreamers.  

Tajna ceremonija venčanja (jer, ovo je bilo prilično iznenađenje za sve!) održana je na ostrvu Korzika, blizu porodičnog doma zanosne glumice koja je u toj kući odrasla.

Par koji je već dve godine zajedno uspeo je da svoju vezu drži van svih radara medija i javnosti, pojavljujući se vrlo retko u društvu jedno, drugog na premijerama, koktelima, zvaničnim događajima. Njihov zajednički stil je za sada vrlo neutralan, jednostavan, ali opravdavamo to činjenicom da je par želeo punu privatnost i da intimu sačuva od drugih izgledajući prilično skromno. Jer znamo koliko su njihova pojedinačna izdanja savršena!

Čak i u Kanu, par se nije pojavio zajedno iako je Casta prisustvovala premijeri najnovijeg filma Garrela, Redoubtable u kome Louis glumi legendu francuske kinematografije Jean-Luc Godarda.

Inače, i Casta i Garrel imaju jak modni pedigre iza sebe. Leatitia je bivši Victoria’s Secret anđeo i muza Yves Saint Laurenta i Gianfranca Ferrea, jedna od najuspešnijih modela devedesetih kada je mahom samo radila revije i snimala editorijale, pre nego što je uplovila u filmski svet.

Garrel se takođe oprobao u modelingu, pozirajući u kampanjama za Valentinov Uomo parfem, ali se ipak kasnije preusmerio ka svetu filmu.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/