Imaginarne plaže, tropski zalazak sunca i gradske devojke su Marcu definitivno poslužili kao inspiracija, a znamo da će eksplozija jakih boja po viđenju poznatog kreatora, obeležiti narednu sezonu. 

Ipak, želimo da vam predočimo par stvari koje su obeležile svetlucavu reviju simbolično nazvanu Somewhere:

1.  Mesto održavanja

Kao i prošle godine, za mesto dešavanja je izabrao Park Avenue Armory gde pista nije klasična pista, već "soba" kroz koju su manekenke hodale. Nije bilo muzičke pratnje, tako da su šaputanja prisutnih bili jedini zvukovi.

2. Zvezde

Nicki Minaj, Emily Ratajkowski, Cindy Crawford, Zosia Mamet, Julia Cumming i Miss Fame su samo neke od slavnih ličnosti koje su posetile šou. Posle revije manekenka Emil Ratajkowski je rekla da je "revija bila apsolutno fantastična i da je jedna od omiljenih u protekle tri godine".

3. Kasting

Na nesvakidašnjoj pisti prolazile su Bella i Gigi Hadid, Kendall Jenner, Teddy Quinlivan, a reviju je zatvorila Kaia Gerber .

4. Odeća

Oversize sakoi, pantalone, kabanice, mantili najčešće su urađene u jakim bojama - žutoj, naranđastoj, plavoj, zelenoj. Pored fantastičnih kolorističkih kontrasta, cvetni printovi su plenili revijom i dali su jedan ženstven pečet reviji. Torbe koje se vežu oko struka, ravna obuća govori o praktičnosti, ali eklektizam američkog dizajnera je veoma jasan i ostvaren je kombinacijama naglašenih krojeva sakoa i jakni i damskih silueta projektovanih kroz duge haljine. 

5. Turbani

Muze dizajnera su Kate Moss i Sofia Copola i inspirisale su ga za nastanak turbana na ovoj reviji - Kate kada je nosila na Met Gali 2012. godine i Sofia koje je skoro "uhvaćene" u ovom komadu crvene boje. Turbani će biti omiljeni aksesoar proleće, u svim bojama i po mogućstvu sa naglašenom šnalom ili brošem. 

Na sledećoj strani pogledajte deo revije: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/