U jeku Nedelje mode u Londonu, svoju priliku da se predstave iskoristile su dve luksuzne modne kuće koje dolaze iz Italije - Armani i Versace. 

Svaka na svoj način, sa prepoznatljivim pečatom koji oblikuje brendove, predstavili su zanimljive krojeve, uticaje pop kulture 90-tih godina 20. veka i mnogo boja. 

Proleće/leto 2018. Ready-To-Wear kolekcija u izvođenju Emporia Armanija odlikuje igra infantilnih printova koje čine - rakovi, ribe, brodovi, školjke i apstraktni elementi.

U kombinaciji sa strožijim krojevima sakoa i pantalona, ovj spoj izgleda veoma šik. Svaki odevni komad odlikuje praktičnost, a kombinovan je sa ravnom obućom i aksesoarima kao što su oversize naočare i naglašene plastične minđuše. 

Armani je mislio i na poslovne krug ljudi, kojima je imperativ udobna i elegantna odeća, pa njima predlaže da svoj garderober za narednu sezonu obogate crvenim sakoima, širokim krem pantalonama i biznis torbama. 

Najbolje iz Italije u Londonu: Armani i Versus Versace za proleće/leto 2018.

Najbolje iz Italije u Londonu: Armani i Versus Versace za proleće/leto 2018.

Najbolje iz Italije u Londonu: Armani i Versus Versace za proleće/leto 2018.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Versus Versace revije:

PageBreak

Šou Versus Versace održan je u nedelju i u maniru kuće revija je bila sve, ali nikako obična. Karo defile garderobe, prsluci, suknje i haljine sa kožnim segmentima, štikle i platforme - sve je bilo tu!

Modni eklektizam kombinovan sa florescentnim bojama koje su bile tako "IN" 90-tih daju zanimljiv omaž "milenijalcima" i očigledno premešta težište klijenata na mlađe generacije. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/