Iako je nismo videli na aktuelnom FW izdanju u jednakoj meri kao na prethodnim jer je ipak titula zvezde pripala debitantkinji - Kaia Gerber, Gigi je bila prisutna na street style "nebu" svih modnih metropola. 

A tamo i dalje dominira i to sa onom nonšalancijom koja je svojstvena velikim supermodelima poput Kate Moss, Naomi, Christy.

Malu pauzu između revija u sredu popodne manekenka je iskoristila da se prošeta pariskim ulicama u jednom tamnijem izdanju za koji smo sigurni da bi glumica Angelina Jolie poznata po crnim dugim izdanjima, bila oduševljena. 

Lepa dvadesetogodišnjakinja je prošetala dugu crnu haljinu sa rukavima i naglašenim "V" dekolteom kao od šale! Uz prednje kopčanje, čipku koja se nazire na dekolteu, kao i "A" širenje celokupna kreacija deluje gotik, ali pre svega ženstveno i tanano.  

Sklona rizicima i modnom eklektizmu, simpatična plavuša je unela u isto vreme malo edgy kulture i to kroz martinke, dok je glamur "izbijao" kroz crnu torbu sa lancima umesto drški. Izdanje je zaokruženo zalizanom, ali puštenom kosom - apsolutnim beauty trendom sezone, kao i četvrtastim naočarima od kojih se Gigi ne odvaja.  

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Gigi Hadid: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/