Nedelja mode u Parizu se ne propušta, jer pored revija možemo da vidimo uticajne ličnosti iz sveta mode koji imaju šta da nam pokažu. Među njima je svakako Olivia Palermo i njena fantastična kombinacija koja je bila zvezda prvog reda na Balmain reviji koja je održana u sklopu aktuelnog PFW-a. 

Njujorčanka je zablistala iz prvih redova u jednoj poslovno-casual-trendi varijanti svetlosmeđe boje prepune zlatnog sjaja koja se u potpunosti uklapa u jesenji modni kolorit. Kao modni znalac, miljenica i muza mnogih kreatora, iskoristila je priliku i napravila pravo modno iznenađenje!

Zapravo, Max Mara komplet  za koji se opredelila nije samo jedna klasična celina koja eto tako prolazi, već je zapravo spoj različitih materijala i krojeva u najmanju ruku rizičnih. Ali pošto govorimo o Oliviji, njena kombinacija ipak dobija epitet -  stajliš. 

Komplet čine široke 3/4 kilote na liniju koje su uparene sa pletenim džemperom krupnog tkanja i elegantnim prslukom bez rukava (ne sakom, kako bi možda bilo očekivano) sa dvorednim kopčanjem. Malo narušavanje monohronije se ogleda u izboru špicastih cipela koje imaju kaiščuć oko članka, a sudeći po fotografiji Olivia je aksesoare ostavila kod kuće. 

Briljantno sređivanje kose podrazumeva blage talase, ali i zlatkastu boju kose koja se slaže sa celim izdanjem.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Olivia Palermo:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/