Kraj godine mnogim ženama predstavlja dodatan stres, jer uvek same sebi postavljaju pitanja: "šta obući za Novu godinu, u kojoj kombinaciji otići na korporativnu žurku, kako izgledati na slavama, slavljima..." 

Ponekad nam se učini da je najbolje igrati na sigurno - mala crna haljina i kaput ili uske pantalone i zanimljiva svilena košulja!

Ali dobro odevanje ne podrazumeva samo proverene varijante i zato vam predlažemo stilske izazove. Zapravo, da napravite kompletan zaokret! Šljokice, široke pantalone i floralni zimski print? Odustati od klasičnih salonki i obuti čizmice crvene boje?

Mi na sve odgovaramo sa: DA! 

Ukoliko ste ipak u nedoumici, možda sledeći predlozi otklone svaku sumnju:

1. Čipka

Svečani, prozirni i seksi materijal je više nego IN za praznične outfite. Haljina od čipke vraća nas u glamurozna vremena starog Holivuda, a visoka elegancija je zagarantovana.

2.  Crvena boja+asimetrija

Ako baš, baš idete na glam party duga crvena haljina je idealno rešenje. ELLE vam predlaže da odstupite od klasičnog kroja i izaberete asimetričnu kreaciju. 

3. Cvetni dezeni

Odustanite od klasičnog odela, ne samo kroja već i dezena. Možda već sad da izaberete onaj sa floralnim printom i uživate u udobnosti i šik eleganciji...

4. Svetlucavi materijali

Kada materijal "govori" za sebe, bitno je da izaberemo jednostavne haljine i da imamo minimalnu intervenciju po pitanju aksesoara. Zelena boja i haljina sa V izrezom ovog puta je naš favorit. 

Na sledećoj strani pogledajte ostale predloge: 

PageBreak

5. Plišane pantalone

Royal izgled ostvarićete zahvaljujući plišu, samo što vam preporučujemo da izaberete jedan komad od ovog materijala.  Odmereno i šik!

Foto: Profimedia

6. Zlatni detalji

Zlatna boja u velikim količinama je i te kako IN, a za to nas svakako inspiriše prelepa mini haljina Amal Cloony.   

Foto: Profimedia

7. Kostim haljina

Ovaj komad je očigledno evoluirao od blejzera - apsolutno je trendi za prazničnu uniformu i uz cipele na visoku štiklu must-have kombinacija. 

8. Bela

Baš kao snežna kraljica modifikujte svoje bele komade i uz mala truda možete da izgledate fantastičmo! Primer za to je haljina koju je nosila neponovljiva Cate Blanchett.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/