Da je dama koja prati aktuelne trendove Poppy je dokazala sinoć na jubilarnoj dodeli Emmy nagrada koja je održana 70. put po redu.

Britanska IT cura je beauty detalj sa najnovije revije Emilije Wickstead, održane pre neki dan na LFW prenela iz Londona u Los Anđeles.

Svoju tirkiznu haljinu s potpisom italijanskog dizajnera Giambattiste Vallia, Poppy je finiširala u maniru prave dive kosom podignutom u visoki rep koja je pri temenu i pri samim krajevima stilizovan crnom mašnom. Dupla mašna je jednostavan rep osvežila i podigla na viši nivo, a kompletan Poppyn look dovela do perfekcije.

Naravno, sama kreacija Vallia koju krasi dramatičan šlep na leđima koji pada u volanima i pokriva kompletan deo pozadi dok je u prednjem potpuno zatvorena sa ravnim krojem do kolena, odakle se suknja širi u puf sa krupnim faltama, učinila da Poppy bude među najprimećenijim damama na Emmy dodeli, i to u velikoj konkurenciji shodno činjenici da je to bio jedan od najboljih red carpeta koje smo videli u poslednje vreme.

Nas je ipak ovaj look najviše podsetio na neka od najboljih red carpet momenata Nicole Kidman ali i na estetiku u kojoj bismo mogli da zamislimo Grace Kelly u 21. veku.  

Kako se vama dopada Poppyn look? 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/