Mix and match kombinacije popularne su sada već godinama unazad i iz sezone u sezonu postaju sve dominatnije i da, izgledaju zaista sve bolje.

Pruge i cvetni dezen uz dodatak karo šare?

Do pre nekih recimo pet, šest godina ovaj spoj bi izazavao skandal, dok danas uviđamo da može da se iznese sasvim elegantno, odvažno i naravno upečatljivo.

Međutim, printovi su ti sa kojima ovaj modni izazov može da postane pobednički, ali kada su u pitanju forme i materijali, to je već malo veći izazov koji retko ko reši.

Olivia, inače kraljica mix and match izdanja, pokušala je da se oproba u kombinovanju različith formi i materijali, ali u tome nije uspela.

Najgore od svega, ovaj stajling zapravo i ne izgleda toliko loše, ali verovatno samo iz razloga jer ga nosi Oliva Palermo. Da je bilo ko drugi na njenom mestu poneo žutu rebrastu rolku i krznenu jaknu podvrnutih rukava, sa sve cigaret panatalonama na gole zglobove i plitke cipele, a kao poseban detalj kosu stilizovao tako što je praktično zalepio prednji deo kose za teme, verovatno bismo se gnušali u startu.

Ovako, to je ipak jedna fashion žena i ljupka Olivia, pa nismo odveć šokirani, ali može ona mnogo, mnogo bolje, za što je odličan primer fantastična kombinacija koju je ponela ranije tog dana na reviji Valentina.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/