Trendovi dođu i prođu, ali ove haljine nekako opstaju uvek iz sezone u sezonu.

Naravno, trendovi utiču i na njih, pa ih nosimo u adekvatnim aktuelnim varijacijama, ali ovih osam esencijalnih silueta uvek garantuju da ćete biti u centru pažnje.

Klasična za posao

Čak iako vaše poslovno okruženje nema određen dress code, svi znamo šta znači kada neko kaže pristojna haljina za posao. To je najčešće haljina midi dužine, zatvorenog dekoltea, nalik tunika-haljini u neutralnoj, meliranoj nijansi. Savršena za sastanke, intervjue i prezentacije.

Maksi

Idealna za dane kada nam je potrebna alternativa jeansu i mini haljinama, maksi model je savršen model u kom možemo da putujemo, i koji možemo da nadogradimo nekim puloverom, nakitom. Plus savršeno ide uz baletanke, japanke i patike.

Haljina za svaki dan

Brunch sa prijateljima, kafa sa drugaricama ili prepodnevna kupovina? Pamučna haljina u nekoj upadljivoj boji je savršen predlog za autfit.

Tunika-haljina

Preko kožnih pantalona, helanki ili hulahopki ovaj model ide savršeno. Pogotovo ako je V izraz, dugi rukavi i neka jaka, intenzivna boja.

Svečana haljina

Plisirana, čipkana, svilena, neobčnog kroja.... Milion mogućnosti ali ne sumnjamo da imate u svom garderoberu bar jednu specijalnu haljinu koju možda još niste ni obukli, ali koja čeka svojih 5 minuta.

Letnja haljina

Nijedno proleće i leto ne može da bude idealno ukoliko ne prošetate svoju savršenu letnju haljinu! Birajte onu koja savršeno flertuje s vašim telom, naglašavajući ono što treba da naglasi i skrivajući sve ono što želite da sakrijete. Print, pruge, tufne, cvetni motivi..sve dolazi u obzir.

Koktel haljina

Specijalne prilike na otvorenom po pravilu ne iziskuju samo svečane, raskošne maksi haljine. Ponekad, tj. čak češće, volimo da ponesemo neku koktel haljinu veselom, cvetnom printu!

Mala crna haljina ili ti LBD

Da li je potrebno nešto još da kažemo sem da je ovo no.1 model koji svaka devojka ima ne samo jednu, već minimum dva modela LBD-a.