U odlazećoj godini imali smo nekoliko stylish mlada, ali tri dame su nas posebno kupile: Amal Alamuddin, Solange Knowles i Olivia Palermo!

Dok nas je prelepa britanska advokatica Amal osvojila high couture momentom, blistajući u Oscar de la Renta venčanici, a mlađa sestra Beyonce Knowles oduševila neobičnom, jednostavnom toaletom s potpisom modne kuće Kenzo, titulu najstilizovanije mlade je ipak odnela Olivia Palermo i to najviše usled činjenice da je sudbonosno "Da!" rekla u šortsu, puloveru i providnoj donjoj suknji Caroline Herrere! 

Olivja i njen suprug Johannes Huebl, zaslužuju i titulu najstilizovanijeg para (našli se u naših top 5), s obzirom na neverovatnu usklađenost u odevanju i šarmantnost koju zajedno emituju na okolinu.

Par iz snova: Olivia Palermo i Johannes Huebl zvezde pariskog street style!

Upravo ovo dvoje golupčića krasi naslvonu stranu najnovijeg, februarskog broja magazina Flare, za koji su dali i zanimljiv intervju u kom otkrivaju kako su se i kada zaljubili jedno u drugo!  

"Oseto sam da je ona, ona Prava još u startu," izjavio je Johannes kome je ipak trebalo šest godina da zaprosi svoju dragu i odvede je na oltar.

Sve što niste znali o Oliviji Palermo i Johannesu Hueblu.

A u čemu mu je najseksepilnija Olivija?

"Kada se skine u donji veš, definitivno, ali me jednako očarava i u kombinacijama za veče."

S druge strane, jedna od najbolje obučenih žena na svetu, prelepa Olivia Palermo je otkrila da su je kupili džentlmenski maniri. Za potrebe editorijala, Olivia je pozirala u ljubičastoj haljini s potpisom Dereka Lama.