Ako ste bar na kratko pratili beauty vesti tokom protekle godine, sigurno ste primetili da je bob frizura imala veliki comeback u 2014!

Zvezde poput Karlie Kloss, Taylor Swift, Beyonce, Jennifer Lawrence su svoje duge, raskošne kose koje su bile u neku ruku njihov dnk, zaštitni pečat ošišale bez problema na kratak bob, malo iznad ramena, osveživši svoja dotadašnja izdanja.   

(Zbogom ombre: Pikselizovana kosa je novi trend koji osvaja svet!)

Ove godine, ipak, glavni trendovi su najavili povratak duge kose. Ali to kao da nisu čule poznate dame koje su odlučile da u novoj 2015., prošetaju kratku (a neke poput Scarlett Johannson i ekstremno kratku kosu) kosu. Prva "hrabra" je bila Rosie Huntington-Whiteley, a pre nekoliko dana i Kim Kardashian je iznenadila sve ravnom kosom do ramena kojom je zamenila svoji dugugodišnji imidž dugokose devojke!

(Ni plava, ni smeđa, već ronze: Ovo je glavna boja za kosu u 2015.)  

Da je bob još uvek aktuelan, pokazala je Mila Kunis koja od kada se porodila, blista i izgleda lepše nego ikada! Ljupkoj glumici koja je u oktobru prošle godine rodila ćerkicu Wyatt materinstvo itekako pristaje, čineći je mlađom i nasmejanom, ali i raspoloženom za igru. 

Naime, glumica je u društvu svojih frizera odlučila da se poigra s ultimate frizurom iz 2014. Uz pomoć figara i makaza, glumica je pokazala kako možete da "fejkujte" bob. Bar u prednjem delu. Dok je kosu skupila pozadi u nisku punđu, prednji deo je uvrnula u zavodljive, opuštene talase koji su joj skratili dužinu.

(Najpopularnije frizure za proleće 2015.)

Slika s novom frizurom je osvanula na glumičinom Instagramu izazivajuči sjajne reakcije fanova i svih nas koji su Mili poručili da se stvarno ošiša na kratko. Odnosno na bob. Da li se slažete sa nama?