Da je i Oliver Rousteing nešto slično Gallianu, više šoumen i dizajner nove generacije, pokazao je svojom novom kolekcijom za Balmain. 

Drama, drama, drama: drastične promene boja kose modela, ultrakratke haljine, detalji: rese, biseri, izvezeni somot, čipka i čizme iznad kolena.

Rousteing zna šta je provereno dobro, pa smo i za ovu jesen videli kratke haljine krojene u obliku peščanog sata, koje polako ali sigurno postaju njegov zaštitni znak.

“Obline su danas važne. Žene danas ponosno pokazuju svoje obline i predstavljaju pravu inspiraciju” objasnio je Oliver u backstageu i tako nam suptilno potvrdio da je njegova muza Ona, Kim Kardashian West.

Nije bilo neke posebne priče koja je inspirisala Olivera, sem činjenice da je njegova armija vernih dama i dalje neiscrpan izvor inspiracije. One su bile i ostale njegove najveće muze! 

Da ne bi ostali zbunjeni, mi vam donosimo 9 momenata koji su obeležili ovaj šou.

#Front row situation

Gde je Balmain, tu je i Kardashian-Jenner-West ekipa. Pored monogobrojnih zvanica, definitivno su najveću pažnju privukli mama Kris i zet Kanye West.

Foto: Instagram / @fashiontomax

#Live muzika

Orkestar koji je svirao uživo numere Kate Bush i David Bowieja, pratio je manekenke dok su prikazivale novu kolekciju.

Foto: Instagram / @voguegermany

#Kendall je plavuša

Ne brinite, Kendall nije promenila svoju crnu, ravnu kosu i kao njena mlađa sestra ekperimentisala. Ona je otvorila i zatvorila reviju noseći plavu periku.

Foto: Instagram / @voguerunway

#Saradnja sa Sam McKnightom

“Oliver je hteo da iznenadi publiku” -rekao je McKnight zbog čijih perika su i ostale manekenke dobile kratki makeover: Rosie Huntington-Whiteley, Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio, Joan Smalls i Gigi Hadid.

Foto: Instagram / @fashiontomax

Foto: Instagram / @fashiontomax

#Victoria’s Secret anđeli nose Balmain

Armija Rousteingovih modela regrutovala je i ostale Viktorijine Anđele: Saru Sampaio, Stellu Maxwell, Kate Grigorievnu i mnoge ostale.

Foto: Instagram / @ouimanagement

#Karneri

Karneri i rese kod Balmaina nikada ne izlaze iz mode, pa smo tako mogli da ih vidimo u suknje i pantalone u kombinaciji sa čipkom i i providnim bluzama u bledo roze boji.

Foto: Instagram / @balmain

#Naglašen struk

Svaka manekenka je imala naglašen struk, ili korsetom ili metalik kaišem. Tako je kroj peščanog sata inspirisan figurom Kim Kardashian došao još više do izražaja.

Foto: Instagram / @balmain

#Čizme iznad kolena

Kao i sezonu iza nas, tako će i predstojeću jesen obeležiti ove čizme. Oliver ih je upario sa seksi, kratkim haljina.

Foto: Instagram / @fashiontomax

#Crni sako

Kreativni direktor Balmaina se poklonio publici odeven u crni, strukirani sako sa zlatnim dugmadima i belom majicom ispod.

Foto: Instagram / @fashiontomax

Možemo slobodno da zaključimo da je Rousteing opet ispunio zadatak. I to vrlo dobro!

Foto: Instagram / @balmain

Priredila: Milana Bulatović

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija