I ne samo to, tokom čitave revije, između modela je šetao fantastični Austin Mahone i naravno pevao.

Dolce & Gabbana duo za sezonu jesen/zima 2017. predstavili su nam obilje printova, ali i boja.

Pored neizostavnog cvetnog printa, ovaj put kolekcijom je dominirao i animal print, a bio je tu i vrlo zanimljiv detalj koji je svima zapao za oči: klasična bela majica kratkih rukava sa likom Justina Biebera.

Dok se svi ostali diazjneri trude da putem klasičnih jednobojnih majica pošalju poruku, Dolce & Gabbana imaju drugu ideju, a ona je stavljanje lika popularnog teen pevača kao vodećeg influensera među milenijumcima.

Naime, od prethdodne sezone dizajnerski duo se uveliko trudi da privuče i mlađu publiku, te su se pored neizostavnnog akcenta na porodicu kao glavnog inspirativnog pokretača kolekcije, od nedavno usmerili i na modele za nešto drugačiju publiku.

Zbog toga su se na reviji u ulozi manekena našli Rafferty Law - sin glumca Jude Lawa, blogerka Aimee Song, Dylan Lee - sin Pamele Anderson, Corinne Foxx - ćerka glumca Jamiea Foxa i mnogi drugi influenseri.

Ipak, to nikako ne znači da su bile zapostavljene i 40 + dame koje već godinama predstavlja Monica Belluci kao zaštitno lice kuće.

Tako smo na pisti videli trenutno vrlo popularne dizajnerke cipela Charlotte Olympia Dellal i Tabithu Simmons, dok je VIP zvanica prvog reda bila Pamela Anderson.

Što se same kolekcije za nerednu sezonu tiče, ona je pored prepoznatljivih printova i standardne vizije brenda u vidu vešto krojenih kaputa i jakni za jesen/zimu, podrazumevala i neizostavnu bomber jaknu, mix and match printove na uskim suknjama preko kolena i naravno nezaobilaznu crnu čipku.

Već viđeno da, ali ipak su se tu našli i modeli koji su nam izmamili uzdahe.

Čitavu reviju pogledajte putem videa:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/