Pravi užitak za ljubitelje mode se upravo dogodio u sicilijanskoj prestonici, kad je luksuzna kuća Dolce & Gabbana još jednom dokazala da je majstor u spajanju nespojivog, starog sa novim, tradicije sa savremenim tokovima. Kolekcija je zapravo odavanje počasti Siciliji i Palermu, rodnom mestu dizajnera Domenica. 

Čak 126 izdanja je prodefilovalo kroz otvoren prostor, a sve je bilo u znaku punih suknji, velelepnih haljina, raznih kompleta i nesvakidašnjih detalja. 

Aksesoari su imali motive koje su sa ponosom preuzeti od sicilijanskog folklora, arhitekture, aristokratije. Uticaj španskog, francuskog i arapskog dekorativnog nasleđa se "utisnulo" na vezovima i čipki.

Boje, oh jake boje! Crvena, zelena, zlatna, bela! Samo nešto navedite i na reviji smo mogli da vidimo. Sve je "prštalo" od detalja, kolorita, raskoši, jer izgleda da u slučaju Dolce & Gabbane nema preterivanja - više je uvek još više! 

Pogledajte u nastavku nekoliko fotografija sa Instagrama koje  otkrivaju delić kolekcije...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/