Ono što je možda najvažnije za jednog dizajnera jeste njegova autentičnost i prepoznatljivost modela.

Koliko god sezona prošlo, kako god se pedstavila, Roksanda uvek uspeva da nešto potpuno novo predstavi na njoj svojstven način, takav da je potpuno očigledno kako baš njeno ime stoji iza svakog od 31 modela koji su prošetali pistom.

Takođe, jedan je od retkih dizajnera, čiji rad možemo prepoznati i zahvaljujuči izboru palete boja, jer su to uglavnom zagasite nijanse narandžaste, bakarne, žute, te obavezne ružičaste i updaljivih tonova plave, ali i nežnih bež i sivkastih varijanti.

10 bež komada koje svaka žena treba sebi da priušti! (FOTO)

Iako je Roksanda ostala dosledna sebi i ponudila zaparvo plejadu inovativnih modela, postoji ipak zamerka, a to je ona da većina modela u vidu oversized haljina dekonstrisanog kroja, te sa obaveznim karnerima, nije naročito nosiva. Mada idejno rešenje sa kreativne strane jeste sveukupno pozitivno.

Predstavljanje parke na jedan novi način, takođe zaslužuje dubok naklon.

Tu su se našli i delikatni ženstveni modeli u bež nijansi u vidu kombinezona i odela, koji su pobrali sve naše simpatije, a pobednički model bio je fantastičan oker kaput bez rukava, koji se isticao inovativno predstavljenim pojasom.

Trenutno najpopularniji modeli na Instagramu: Jakne i kaputi za prelaznu sezonu

Modeli bluza sa harlekin rukavima bili su od onih posebnih i vodećih segmenata kolekcije.

Dok su posebnu pažnju privukli večernji modeli toaleta sa perjanim detaljima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/