Ako je Wang bio najiščekivaniji u Njujorku, a Burberry u Londonu, onda je IT revija na Milanskoj nedelji mode bila rezervisana za Gucci damu jeseni koja je ove sezone relaksirana, obučena u čari pastela, ali snažna i odlučna u srcu, stavu.

Šta Gucci žena, koja je po Fridi shvatila da konačno mora sebi da ugodi a ne drugima, nosi na jesen?

Odgovori je jednostavan: ženstvenu odeću koja je hodajući nosivi chic i naravno dozu glamura koja je zaštitni znak brenda.

Giannini je uspela da iz inspiracije koja se najviše bazirala na udobnoj, sportskoj odeći napravi makeover zvan šezdesete pa smo na pisti videli modernu Julie Christie: precizan, strog kroj u nežnoj, pastelnoj paleti u kojoj je dominirala pink i bež boja, maglovita plava i zelena. Odlično ukrojeni sakoi i pantalone od najfinijeg materijala Frida je uparila s krznenim jaknama, naočarama i razbarušenom kosom.  

Haljine i kaputi pričvršćeni kaiševima su obezbedile najženstveniji blok na reviji koji je žaokružen kožnim elementima kao što su savršene kožne pantalone u mednoj boji.

Gucci žena udovoljava samo sebi i nikom drugom, Ona je opuštena, ženstvena s dozom glamura koja definiše Gucci brend. Gucci žena je Julie Christie 21. veka!