Moćno. To je prva reakcija koju smo imali kada smo pogledali najnoviju kolekciju srpske dizajnerke i miljenice britanske ali i svetske modne scene. Dama koja se s bojom i formom igra kao savršen slikar i arhitekta opet je uspela da nas uveri kako samo njoj uspeva da s bojama igra najlepšu moguću igru!

Da je moda svojevrsna igra svesna je i Roksanda koja već godinama kreira s londonske adrese, izabravši da je za prolećnu kolekciju inspiriše čaroban svet baleta i plesa, odnosno pokreta.

Najnovija kolekcija je elegantna, moćna i puna samopouzdanja koje se oslikava u savršenom kroju, i sitnim detaljima u vidu karnera, neobičnih lakovanih čizama i pastelne palete koja se poigrava sa neon žutom i večnom crnom bojom! 

Pored boja, Roksanda se ove sezone igrala i sa proporcijama ( nakon boja, njena second pasija!) koje su čas izgledala tako lagano i volumizirano, a čas strogo i arhitektonski nalik skulpturama koje hodaju.

Od boja dominirale su pesak smeđa, žuta, puder pink, puder plava i crna, dok smo od kreacije najviše videli haljine i pantalone koje su izgledala tako geometrijski i graphic na momente. Naravno, nisu izostali ni puf rukavi po kojima je Roksanda takođe poznata, kao i karneri.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Kada god pogledamo nove Roksandine modele čini nam se da se prvi put zaljubljujemo u modnu viziju naše dizajnerke! Čarolija...