Prozirni bodiji ukrasnog svetlucavog veza, upareni sa kratkim, disko jaknama od sjajne metalik kože na kojima prišiveni motivi munja sevaju u jarkim neon bojama. Šuškava bomberka plavo-crvene boje sa prišivenim cirkonima dodatno stilizovana sa plastičnim biserima i retro natpisom brenda dok je kosa uvučena u kragnu za edgy look. Plišane ljubičaste pantalone nadograđene širokim 80s blejzerom od sjajnog satena na kom dominira motiv zelene vijugave zmije.

Sve je to Gucci pripremio za proleće i leto 2018. godine, oslanjajući se na stil koji je Elthon John nosio početkom sedamdesetih kada je i dalje bila vladavina diska. Koliko su kompatibilni Elthon i Gucci procenite sami, ali nama se čini da je Gucci estetika "prirodno" uplovila u stil koji je promovisao britanski pevač na početku svoje karijere. 

Michele i Jhon su postali prijatelji pre dve i po godine, a rezultat bar modni tog druženja viđen je sinoć u Milanu, na prvom danu MFW.

Pored rok glamura oz devedestih koji je imao shine momenat diska, na Gucci reviji smo videli nastavak azijskog uticaja na Michelea koji se najviše odslikavao na pačvork detaljima, suknjama, pletenim haljinama, jaknama, blejzerima...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Maksi je uvek više i dalje je parola Alessandra Michelea koji je ovoga puta za muzu uzeo legendarnog Elthona i njegove početke koji su bili poznati po šljokicama, disko momentu i jarkim bojama!