PIERRE CARDIN REVIJA U BEOGRADU: Ekskluzivno prezentovano preko 80 modela u Ambasadi Francuske

Glamurozna Pierre Cardin modna revija održana je u Ambasadi Republike Francuske.

Fabrika

U četvrtak 14. septembra, u prepunom i prelepom zdanju Ambasade Republike Francuske održana je spektakularna modna revija PIERRE CARDIN powered by RENAULT, u organizaciji agencije Fabrike i Ambasade Francuske.

Beograd je imao čast, da bude jedna od destinacija u okviru „PIERRE CARDIN World tour“, zbog čega je kako je Vesna Mandić direktorka Fabrike istakla, sinoć bio centar svetske mode. Na reviji je prikazano 77 modela iz poslednje kolekcije MARS i desetak modela koji su bili premijerno prikazani, kao deo kolekcije koja će biti na modnoj reviji 25. septembra, kao završnica Paris Fashion Weeka.

Fabrika 

Fabrika 

Publika je uživala i gromoglasnim aplauzom ispratila svaki model, a na kraju su sa manekenima izašli i dobili ogroman aplauz i kreativni direktor i naslednik Pierre Cardina, Rodrigo Basilicati Cardin i kreator Gian Paolo Giannotti.

Fabrika 

Fabrika 

Ovo glamurozno veče je obeležio i veiki broj uglednih i poznatih zvanica koje su pred početak defilovale na impozantnom „crvenom tepihu“, među kojima su bili: dirigent, Bojan Suđić, pozorišni reditelj Nebojša Bradić, Predstolonaslednik Aleksandar Karadjordjevic sa suprugom Katarinom, Dragana Ognjenović i Tamara Jarić, glumice Vesna Čipčić i Milica Zarić, brojni Ambasadori i mnogi drugi. 

Fabrika 

Jedan od najupečatljivijih momenata večeri je bio kada su direktno na „crveni tepih“ stigle zvezde ove večeri: muzičarke Konstrakta i Ana Stanić i direktorka marketinga i komunikacija Erste banke, Aleksandra Kosanović Strižak, u modelima visoke mode Pierre Cardin. Pierre Cradin tim je izabrao njih 3 da budu specijalne gošće kao ne samo poznate žene, već u svemu, izuzetne žene i da se kao što običaj nalaže na svetskim revijama, pojave u njihovim modelima.

Zajednički komentar oko 300 zvanica je bio: „Veče za pamćenje!“