Znamo da je svakog decembra veliki stres nad svima nama. Šta pokloniti, mami, tati, sestri, bratu ili baki i deki, a šta pokloniti svojim bliskim prijateljima. Ubrzani način života često nam oduzima previše vremena, pa se potraga za novogodišnjim poklonima uvek svede na isto – uletanje u prvu radnju i kupovina sitnica za koje nismo ni sigurni da li će ih naši najmiliji ikada koristiti.

Međutim imamo ideju za sve vas koji ste još uvek u problemu oko kupovine prazničnih darova. Predstavljamo vam POCOpametne telefone koji su pravi izbor poklona za sve od 7 do 77 godina.

Kompanija POCO je jedan od najmlađih i najzanimljivijih igrača na pomalo uspavanom tržištu pametnih telefona. Pojavom POCO X3PRO I POCO M3 PRO, ovaj brend odlučio je da uzdrma tržište gadgeta i da svoje telefone približi svima nama. Filozofija koja stoji iza ovog tech brenda nije fokusirana samo na mlađu publiku, kako to većina konkurencije radi, već je tu za sve korisnike kojima je pametan telefon neophodan kako bi normalno funkcionisali u današnjem svetu.

Poco X3 PRO telefon je savršen novogodišnji poklon.
Poco 

Qualcomm Snapdragon procesor u X3 PRO modelu i Media Tek Dimensity 700 u M3 PRO modelu, suvereno vladaju performansama omugućavajući lako i brzo korišćenje svih aplikacija, a četiri, odnosno tri kamere sa 48 megapiksela, na ova dva telefona učiniće vaše praznične fotografije besprekornim. Veličina njihovih ekrana od 6.67” i 6.5” inča će gledanje klipova sa proslava učiniti jednostavnijim, a bistrina snimaka koja nastaje malopre spomenutim kamerama, ostaviće vas bez daha.

Poco M3 PRO je savršen novogodišnji poklon.
Poco 

Ukoliko vas brine cena, ona je najmanji problem. Zašto? Zato što su ova dva modela već na sniženju! I to onom koje je bolje nego sve one akcije o kojima slušate na televiziji koje se događaju u Americi tokom Black Friday-a.

POCO X3 PRO možete nabaviti u svim MI prodavnicama širom Srbije i regionia, kao i kod drugih ovlašećnih disributera po ceni od 28.499 dinara, odnosno 22.999 dinara za M3 PRO model.

M3_Pro_1920x770.jpg
Poco