Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

7 odličnih načina za stilizovanje kaiša ovog leta

Dosadile su vam klasične modne kombinacije? Osvežite svoj look kaišom koji ćete vezati na krajnje neobičan i sofisticiran način! Ovaj mali detalj će dati dašak glamura vašem stilu i momentalno vas pretvoriti u IT devojku!

 Izvor: Foto: Imaxtree

Kaiš je najuniverzalniji aksesoar, odličan za svakodnevne modne kombinacije, ali isto tako i za večernje. On može da osveži outfit, ali i da naglasi ili sakrije kritične delove tela. Ipak imajte u vidu da nije dovoljno da ga samo stegnete oko struka i kukova.

Opustite se i otkrijte različite načine vezivanja koji će imati drugačiji efekat, dajući vam glam, romantičan ili zanosni look. Jedno je sigurno: bićete svuda primećene!

(Jednostavan trik sa kaišem koji će nadograditi svako vaše izdanje)

Predstavljamo vam 7 jednostavnih načina za vezivanje kaiša:

# Leptir čvor

Zavežite kaiš na klasičan način, provlačeći ga kroz šnalu. Potom zaokrenite kraj i uvijajte ga u obliku broja osam, preplićući jedan kaiš preko drugog (sa leva na desno).  Na kraju jednim prstom zadržite vrh kaiša i povucite ga na dole. Proverite da li je kaiš zadržao čvrst oblik.

Software:Google

foto:fashionrolla.com

# Dupla omča i čvor

Ukoso provucite jedan deo kaiša kroz šnalu (ne provlačite ga kroz iglu). Nastavak kaiša umotajte i obavijte dva puta. Važno je da ne stežete previše već da ostavite malu rupu kako bi kroz nju prošao kraj kaiša. Kada provučete deo kaiša kroz duplu omču, dobro ga zategnite.

Software:Google

foto:fashionrolla.com

# Unutrašnja omča

Kod dugačkog kaiša, provucite jedan kraj kroz šnalu, a onda ga prebacite odozdo na gore. Kaiš ne prebacujete preko petlje kako ne bi visio i štrčao već ga ostavite na unutrašnjoj strani.

(Kaiš kao nakit)

Software:Google

foto:fashionrolla.com

#Klasično vezivanje

Vežite kaiš na klasičan način tako što ćete ga provući kroz šnalu i prebaciti na drugu stranu. Onda kraj kaiša presavite odozgo na gore, provlačeći ga kroz petlju.

Software:Google

foto:fashionrolla.com

# Omča

Provucite kaiš kroz šnalu i gajku i zategnite ga. Sada uzmite kraj koji ste provukli i ponovo ga provucite kroz gajku, formirajući oblik osmice.

Software:Google

foto:fashionrolla.com

# Dvostruki čvor

Vežite kaiš. Kada ste ga provukli kroz šnalu i gajku, umotajte kraj kaiš odozgo na gore. Kada ga provučete i spustite na dole, na isti način ga umotajte na drugoj strani. Dobićete neobičan dupli čvor koji podseća na broj osam.

(Fini akcenat na struku)

Software:Google

foto:fashionrolla.com

# Kraj kaiša sakriven u čvoru

Vežite kaiš na klasičan način. Kada ga budete provukli kroz gajku, nežno ga obmotajte tako što ćete ga saviti odozodo na gore. Kraj kaiša sakrijte ispod kopče. 

Software:Google

foto:fashionrolla.com

Prevela i priredila: Kristina Milošev

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity