Upravo zbog toga, Bridal Fashion Week se po običaju organizuje u aprilu, kada veliki broj dizajnera svoje bridal kolekcije lansira tik pred majske dane...

Dok smo o novim modelima venčanicama za ovu godinu pisali nedavno, sada se osvrćemo na cipele koje su možda u senci haljine ali su zato jedan tihijski heroj koji ume da celu bridal kombinaciju osveži i finišira na najlepši mogući način. 

(7 najlepših venčanica pravo sa Bridal Fashion Weeka)

Cipele za venčanje takođe mogu da nekako uproste vašu venčanicu i kompletan look učine kičastim, netipičnim, običnim pa je potrebno naoružati se strpljenjem ali i savetima ukoliko želite da odaberete najbolji mogući model za vaš dan. Ukratko: cipele su bitne!   

(Božanstvena: Elie Saab predstavio svoju prvu bridal kolekciju)

Stuart Weitzman to itekako zna, pa već nekoliko godina zaredom veliku pažnju daje svojoj bridal kolekciji!

Najnovija bridal kolekcija je proširena na nove modele među kojima je i svetlucava, bridal verzija ultramodernog modela Nudist koja će verujemo oduševiti sve dame, pa i one koje ne nameravaju da stanu pred matičara i izgovore sudbonosno "Da".

Cena svih modela se kreće od 365 do 445 dolara, a sama kolekcija obuhvata sve modele, od platformi, baletanki, sandala do salonki ii wedge sandala, pa i ravnih cipela sa kaiščićima. Što se tiče modela "Nudist" on je dostupan u nekoliko različitih verijanti i visini štikli (od 5, 8 do 12 cm): od belog satena, srebrnog i zlatkastog, ne bi li odgovarao generalno najvećem broju venčanica koje se dizajniraju.

(Prelepe: Casadei lansirao prvu bridal kolekciju cipela)

Za mlade koje žele da blistaju što više na svom venčanju, i to kao neki skupoceni dijamant, Stuart predlaže modele koji su optočeni kristalima i safirima ili onim koje krasi Swarovski kristal i čija cena ide od 2 hiljade do 3 500 hiljade.

Poznati dizajner vam daje takođe priliku da svoj model učinite unikatnim i svojim tako što će vam etiketa biti potpisana s imenom vas i vašeg supruga, ali i datumom kada je održano venčanje.