Dame Rachel i Floriana koje stoje iza brenda Mansur Gavriel, su na nedavno održanim prestižnim modnim CFDA Awards dodeli nagrada pobedile u kategoriji najboljeg dizajnera godine u kategoriji aksesoara.

I da, tačno je da dame i dalje obožavaju njihove torbe, u toj meri da se one brzinom svetlosti rasporadaju u trgovinama širom sveta.

I dok priznajemo i potvrđujemo vrednost ovog brenda koji proizvodi fantastične aksesoare, ovog puta rešili da se fokusiramo na neke relativno nepoznate, ali veoma cool dizajnere, koji nam predstavljaju nove oblike, stilove i siluete....

Oni polako postaju prepoznatljivi u svetu mode, te njihove torbe brzo postaju novi go-to modeli naših omiljenih street style zvezdi, blogerki, i poznatih dama, kao i modnih urednica koji su oduševljeno prihvatile i podržale nove dizajnere. 

M2Malletier

Dizajnerke Melissa Losada Bofill i Marcela Velez su se srele u Njujorku, krajem 90. godina i pokrenule svoj brend M2Mailletie, 2012. godine.

Sada one dizajniraju iz fantastičnog studija, koji se nalazi na mestu nekadašnje fabrike cementa koja je pretvorena u prostor za rad.

Elegantne, upečatljive torbe kombinuju njihovu ljubav prema arhitekturi i istoriji, sa minimalističkim stilom. Od kada su lansirale brend 2012. godine, Melissa i Marcela torbe su viđene na brojnim poznatim ličnostima, poput Emme Watson, Taylor Swift i Cate Blanchett. 

Foto: Instagram / m2malletier

Manu Atelier

Sestre Merve i Beste Manistir su prošle kroz pravo putovanje pri kreiranju svog brenda pod nazivom Manu Atelier. U tome im je pomogao njihov otac, jedan od poznatih turiskih zanatlija koji ručno izrađuje kožu u svom ateljeu u Istanbulu. Pa, može se reći da se njihova sudbina uvek krila u zanatu i kožnoj galanteriji.

Nakon kratkog rada kao asistent modnog direktora u Vogue Turkey magazinu i otkrivanja svoje ljubavi prema ovoj industriji, Merve, zajedno sa svojom sestrom počinje da radi kao konsultant za mlade dizajnere u Turskoj.

U februaru 2014, Manu Atelier je lansiran, a epicentar rada i proizvodnje je upravo atelje njihovog oca. Danas su mnoge dame prave pobornice ovog brenda, kao što su Margaret Zhang, Dree Hemingway i Eva Chen, bivša urednica magazina "Lucky".  

Foto: Instagram / manu_atelier

Elena Ghisellini

Iskusna dizajnerka kože, Italijanka iz Đenove, Elena Ghisellini je dizajnirala torbe još od sredine devedesetih godina 20. veka kada je radila za Ferragamo group. Nakon šest godina, ona napušta ovaj posao i pokreće svoj lični brend, EG.

Elena je rekla da je njen cilj bio da kreira torbe koje su praktične i izgledaju dobro.|"Veoma je važno da znate kako da napravite fine proizvode koji se mogu pohvaliti bezvremenom elegancijom, koji takođe uspevaju da olakšaju živote onih koji ih poseduju i kroiste."

Elena je lansirala svoje torbe u Americi, u septembru 2014. godine, o od tada uspela je da skupi neke od najvernijih fanova, od Chiare Ferragni do Olivie Palermo. Pored svog ličnog brenda, ona je nastavila da radi za Tods i Pucci. 

Foto: Instagram / elenaghisellini

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija