Drugačija? Da. Originalnija? Da. Modernija? O, da. 

I ne, ove fantastične torbe ne pravi novootkrivena italijanska, ni francuski modna kuća, već mala porodična manufaktura koja dolazi iz Turske, na čelu sa ocem Adnanom koji je glavni majstor i u poslu sa kožom je više od deceniju, dok njegove ćerke Merve i Beste potpisuju dizajn.

U pitanju je visoko kvalitetna koža, koja se ne uvozi, već dolazi direktno iz Turske što smanjuje troškove uvoza i distribucije, te je cena znatno niža od onih koje potpisuju čuvene dizajnerske kuće, a kvalitet itekako parira istom. Većina radova na torbama se završava ručno.

Ono što trobu koja dolazi iz Manu Ateliera zapravo najviše izdvaja od svoh ostalih koje se mogu naći na tržištu aksesoara, jeste izgled. Drugačija je i prelepa je.

Činjenica je i da se modni svet zasitio modela koji su kada se sve uzme u obzir, ipak varijacija na temu, a stižu nam iz Louis Vuittona, Diora, Chanela, pa i famoznog Hermèsa, jer zaista, da se razumemo trebalo nam je svima nešto potpuno novo. 

"Odrasle smo u očevoj radnji i učile o kožarskom zanatu o materijalima i svemu što se tiče šivenja i izrade proizvoda od prirodne i veštačke kože. Želele smo da kreiramo brend koji će biti moderan i aktuelen u budućnosti, a modele smo dizajnirale po ugledu na žene koje nas inspirišu." - objašnjavaju sestre Merve i Beste.

Najpopularniji model koji stiže iz radionice Manu Atelier izašao je još 2013. godine pod nazivom Pristine, a sada se proizvodi u tri veličene i različitim bojama, od nedavno Pristine torbu moguće je kupiti i na čuvenom modnom sajtu koji se bavi prodajom Net-a-Porter, a cena ovog modela je 575 dolara.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija