Zanemarene od strane ljubitelja stileto štikli i okarakterisane kao "bapske" od strane mnogih, kitten štikle su često podcenjene.

Ako ste se zasitili standardnih modela obuće, primećujete da ste upali u modnu dosadu, ili samo tražite neki IT aksesoar za jesen, koji će vaš stil podići na viši nivo, možda će upravo ove štikle biti pravi izbor za vas.

Pogotovo kada vam kažemo da su one savršen izbor za svaki dan, i neverovatno dobro izgledaju sa jeansom. 

To su nam dokazale mnoge IT dame, a među njima i najpoznatija italijanska blogerka Gilda Ambrosio čija street style igra se često oslanja na nežne, damske cipele koje dolaze kao neočekivana nadogradnja na baggy famerice...

Pored nje, ne možemo da ne spomenemo stil Vanesse Traine (kreativni direktor The Line-a) koji se zasniva na trendy komadima ali i udobnosti, a to nam je najbolje pokazala kombinacijom kitten cipela na špic i denima, koje uvek izgledaju neverovatno sofisticirano i chic. 

Boyfriend farmerice mogu izgledati veoma seksi ako se njihov dizajn i veličina u potpunosti prilagođavaju vašem obliku tela, a dodavanjem kitten štikli, postićićete krajnji kul efekat. 

Alexandra Gurvitch, stručni saradnik Voguea je takođe verna senzibilitetu ovog stila:" Visoke štikle su previše teške za kretanje, za razliku od minijaturne pete. Zajedno sa denimom postićićete ultimativni look sezone."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija