Još od Jackie O. i Audrey Hepburn, poznata lica su bila i ostala najbolji ambasadori modnih komada, novih trendova.

Međutim, nova vremena su malo preokrenula igru. Danas su mesta filmskih diva i Prvih dama zamenjena mladim supermodelima poput Kendall, Belle, Gigi, ali i trendi dizajnerkama kao što su Victoria Beckham, Ulyana Sergeenko i Gilda Ambrosio.  

Šta god da ove cure obuku, bilo da je u pitanju haljina, ili broš ili neke stylish cipele, to odmah postaje popularno, IT komad. Jedino što je sve nekako instant. Danas je u trendu, sutra je već zaboravljeno ili prevaziđeno. To se posebno odnosi na svet odeće, a tome su kumovale među sezone, odnosno konstantno predstavljanje novih linija, kolekcija unutar samih brendova.

U sferi obuće, čini nam se da vreme nekako teče sporije. Modeli koji osvoje nečija srca, ostaju u trendu dugoročnije.

Poslednji crush je rezervisan za model koji podseća na stock boot, odnosno model koji liči na klasične čizmice preko kojih je samo navučena čarapa. Međutim, dok većina modela izgleda vrlo neprimetno, pa pomalo i prosto, ovaj Stuarta Weitzmana zaslužuje jedan royal prefiks.

Pogledajte na sledećoj strani koje čizme su omiljen model Gige Hadid za ovu sezonu...

PageBreak

Da li je do boje, materijala ali ove midi čizmice u boji vina od prevrnute, meke kože koje pristaju stopalu kao uzane čarape idu sjajno uz suknje pun krug, ali i baggy štofane pantalone, kao i trendi vunene haljine-tunike, preko kojih možete da nosite bundice.

foto: Stuart Weitzman / promo

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija