Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Elena, Negin, Nicole i Leaf: Najjača blog imena u prolećnoj kampanji Linde Farrow

Modernu, upečatljivu kampanju krase mlade, uspešne dame koje imaju ukupno preko nekoliko miliona pratilaca...

 Izvor: foto: Promo / Linda Farrow

Da je moć influansera prilično snažna dokazuje veliki broj najjačih modnih kuća koje umesto modela za svoje zvezde biraju blogere! Ovakav trend nije samo rezervisan za kampanje koje se tiču odevnih kolekcija, već i aksesoara, capsule linija i drugih promo kampanja.

Poslednja u nizu koja je angažovala mlade, urbane dame za svoju kampanju je Linda Farrow.

Relativno novo ime u carstvu modnih detalja, Linda Farrow poslednjih godinu dana uspela je da se probiju u samu orbitu najpopularnijih. Za to su mahom najviše zaslužne njene statement naočare koje su osvojile srca najuticajnijih blogera i IT cura.

Za najnoviju kolekciju za proleće / leto 2017, Linda je pripremila upečatljive, posebne modele koje krasi urban, efektan, moderan dizajn inspirisan divljom, netaknutom prirodom.  

Software:Adobe Photoshop CS3 Windows Created: 2016:09:15 21:06:34

Izbor palete boja i materijala je krajnje nesvakidašnji i neočekivan - žad, mermer i kvarc u kombinaciji sa izvrsnim drvenim detaljima koji su finiširani 24 karatnim zlatim listovima koji stvaraju savršen kontrast baznim materijalima!

Kolekciju takođe krasi estetika dekadentnih sedamdesetih - klasična Linda Farrow silueta, forma je redizajnirana uz pomoć drški koje su pozlaćene od zlata, platinuma i ružičastog zlata, dodatno optočenog sa japanskim titanijumom, dok pokretna stakla omogućuju da menjate onim koje imaju foto-grej.

Software:Adobe Photoshop Lightroom 6.8 (Macintosh) Created: 2016:12:22 13:54:11

Fascinatnu kolekciju promovišu u najnovijoj kampanji jednako senzacionalne žene - Negin Mirsalehi, Elena Perminova, Nicole Warne i Leaf Greener, dok je ispred objektiva bio veliki Mariano Vivanco.

Top blogerke su pozirale u moćnim statičnim ali efektnim pozama, odevene mahom samo u bele košulje i čarape, stilizovane samo u najnovije modele naočara iz prolećne kolekcije.

Modernu, upečatljivu kampanju krase mlade, uspešne dame koje imaju ukupno preko nekoliko miliona pratilaca...
Izvor: Youtube

Pogledajte na sledećoj strani šta je Elena Perminova rekla povodom saradnje sa Lindom...

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity