Šta Jeanne Damas, Olivia Palermo, Leandra Medine i Aimee Song imate zajedničko? Sem što su jedne od najuticajnijih influensera u domenu stila, naravno, ove cure neprestanu šetaju sada već najpopularniju torbu sezone (ako se pita Instagram) koja je delo nove zanimljive kuće aksesoara - The Volon

U pitanju je njihova torba "Cindy", mini model pufnastog kroja koja izgleda najviše kao penasta i naduvena kožna pudijera sa kićankom prišivenom na dnu i tankim kaišem koji možete nalik Leandri vezati oko struka na satensku traku za potpuni chic efekat. 

Za ovim modelim pored Leandre "lude" su i Jeanne Damas i Amiee Song, dok su Olivia Palermo, Gilda Ambrosio i Candela Novembre zaljubljene u dva druga modela The Volona - Cube torbu sa lancima i Great L.box torbicu.

Great L.Box je u prvi plan najviše došla kod Palermove tokom PFW-a, kada ju je ultimate devojka Njujorka ponela u beloj kroko varijanti, uparivši je sa masivnim pončo-ogrtačem u neutralnoj smeđoj nijansi, oksfordicama, sivkastovunenim pantalonama i džemperom u puderastozelenoj boji.   

Pogledajte u nastavku kako su IT cure nosile The Volon tokom modnog meseca:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/